Mini φόρεμα + μποτάκια: Η Λένα Δροσάκη βρήκε τα τέλεια μαύρα booties της σεζόν

Mini φόρεμα + μποτάκια: Η Λένα Δροσάκη βρήκε τα τέλεια μαύρα booties της σεζόν

Το combo μποτάκια και φόρεμα φέρνει το φθινόπωρο στην καρδιά μας.

Νέα σεζόν και οι νέες σειρές έχουν κατακλύσει τους τηλεοπτικούς μας δέκτες με τον ΑΝΤ1 να μας συστήνει φέτος και μία ακόμη νέα παρέα μέσα από το καινούριο σίριαλ του καναλιού, το «Ο πρώτος από εμάς». Ανάμεσα στο καστ ξεχώρισε φυσικά και η Λένα Δροσάκη, την οποία δεν βλέπουμε συχνά στην τηλεόραση και σίγουρα θα έχει ενδιαφέρον να τη δούμε σε νέο ρόλο. Η Λένα Δροσάκη διανύει μια πολύ όμορφη επαγγελματική περίοδο και τώρα που ξεκίνησε και κάποιες δημόσιες εμφανίσεις μαζί με τους υπόλοιπους συμπρωταγωνιστές της παρατηρήσαμε και το υπέροχο στυλ της.

https://www.instagram.com/reel/CvWpOJ4oCH1/

Είναι μια πολύ όμορφη γυναίκα, επαγγελματίας και μαμά, που φαίνεται πως έχει ισορροπήσει και το στυλ της κατάλληλα. Γιατί όλες όσες έχουμε πολλές υποχρεώσεις και γεμάτη καθημερινότητα θέλουμε βέβαια να είμαστε πάντα stylish και κομψές, αλλά δεν μπορούμε να θυσιάσουμε την άνεσή μας με τίποτα. Ε, λοιπόν, η Λένα βρήκε ένα τέλειο φθινοπωρινό all day look, που μπορείς να φορέσεις ιδανικά σε ένα χαλαρό dinner night η μια άλλη έξοδό σου.

Fall bags: Οι 5 μεγαλύτερες τάσεις στις τσάντες του φθινοπώρου

Φόρεμα + μποτάκια: Το σύνολο της Λένας Δροσάκη που θα αντιγράψουμε.

Η Λένα Δροσάκη βρέθηκε μαζί με το υπόλοιπο καστ της σειράς «Ο πρώτος από εμάς» στο Σύγχρονο Θέατρο για την πρεμιέρα της παράστασης «Καὶ ἐφύτευσεν ὁ Θεὸς παράδεισον» και έκανε το καλύτερο ποδαρικό στον Οκτώβριο. Γιατί τώρα που μπήκε και επίσημα ο δεύτερος μήνας του φθινοπώρου η σεζόν των booties εγκαινιάστηκε με αυτό το super chic outfit της Λένας, η οποία βρήκε το καλύτερο ζευγάρι.

lena_drosaki-(7).jpg

Photo: NDP Photo Agency

Μιλάμε για ένα ζευγάρι μαύρα, cowboy μποτάκια σε matte δέρμα, με το γνωστό μεγάλο, φαρδύ τακούνι τους, που τα φέρνει στην κορυφή των καθημερινών επιλογών μας. Γιατί ναι μεν μας δίνουν ύψος και ανήκουν στην κατηγορία ψηλοτάκουνα, αλλά από την άλλη είναι super άνετα και cool και ταιριάζουν με όλα μας τα ρούχα. Παντελόνια ή φορέματα.

lena_drosaki-(2).jpg

Photo: NDP Photo Agency

Η Λένα Δροσάκη τα συνδύασε με ένα mini, floral φόρεμα με μακριά μανίκια και χαριτωμένα μικρά βολάν στο τελείωμα, τα οποία χαρίζουν ακόμη καλύτερη κίνηση στο όλο look. Η αγαπημενη ηθοποιός ολοκλήρωσε το outfit με το κόκκινο κραγιόν της και μία shoulder bag με αλυσίδα.