Denim on denim: Αυτός είναι ο αγαπημένος τρόπος της Σταματίνας Τσιμτσιλή να φοράει το τζιν της

Denim on denim: Αυτός είναι ο αγαπημένος τρόπος της Σταματίνας Τσιμτσιλή να φοράει το τζιν της

Ο πιο εύκολος και stylish τρόπος για να φορέσεις το τζιν σου.

Το τζιν παντελόνι μας επέστρεψε επιτέλους στην καθημερινότητά μας, γιατί αντικειμενικά μέσα στο καλοκαίρι με τους καύσωνες το τζιν είναι το τελευταίο item που θα σκεφτείς να φορέσεις. Καλωσορίζουμε, λοιπόν, τον Οκτώβριο με το αγαπημένο μας girl next door style, από τη Σταματίνα Τσιμτσιλή εννοείται, και μαζί θα δούμε ένα από τα σύνολα που συνηθίζει να κάνει σε κάθε εποχή. Οπότε τώρα που μπήκαμε στο φθινόπωρο, την κατεξοχήν εποχή των denims, εννοείται ότι θέλουμε να ξέρουμε κάθε νέο τρόπο για να το φορέσουμε.

https://www.instagram.com/p/CruqFRxqnCY/

Η Σταματίνα λαρεύει τα τζιν, είτε μιλάμε για παντελόνια, είτε για φορέματα, είτε για κάποιο top. Είναι μάλιστα, μια επιλογή που κάνει τόσο στην προσωπική της ζωή -γιατί ποια μανούλα δεν λατρεύει τα τζιν παντελόνια;- αλλά και στην καθημερινή της εκπομπή στον Alpha. Γιατί το τζιν μπορεί να γίνει πολύ chic, αν κάνεις το σωστό συνδυασμό και το αναδείξεις σωστά. Και η Σταματίνα έχει βρει τον τρόπο να το κάνει σωστά, υιοθετώντας το denim on denim style.

Η Ελένη Μενεγάκη βρήκε το flat ζευγάρι που φοριέται πρωί και βράδυ

Πώς θα φορέσεις το τζιν σου σαν την Σταματίνα.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή έχει κάνει ένα από τα πιο πρωτότυπα σύνολα, που μπορείς να φορέσεις τον Οκτώβριο με denim. Μιλάμε για το denim on denim, δηλαδή το τζιν με τζιν. Είναι ένας πάρα πολύ safe συνδυασμός, που λειτουργεί πάντα και η Σταματίνα τον έχει προτιμήσει πολλές φορές φορώντας το παντελόνι της με τζιν πουκάμισο. Το τελευταίο διάστημα, όμως, θέλει να δείχνει πιο ανανεωμένη και edgy.

Αντίο κολάν! Οι 4 άνετες εναλλακτικές που θα το αντικαταστήσουν και θα απογειώσουν το στυλ σου

stamatina_tsimtsili-(3).jpg

Επιλέγει, λοιπόν, ένα τζιν παντελόνι σε skinny γραμμή -η οποία, ναι, επέστρεψε- και από πάνω φοράει ένα strapless top. Είτε με άνετο λάστιχο σφηκοφωλιά, είτε με κουμπιά. Εκτός, όμως, από το τοπάκι, επιλέγει και κάποιες ολόσωμες, denim φόρμες, οι οποίες έχουν το ίδιο strapless shape και σμιλεύουν το σώμα. Η Σταματίνα μάλιστα έχει επιλέξει all over suits και με skinny αλλά και με flared τελείωμα. Το denim on denim λοιπόν του φετινού φθινοπώρου θα έχει Y2K διάθεση και sexy διάθεση.

https://www.instagram.com/reel/Cxui927sKJd/