Αντίο κολάν! Οι 4 άνετες εναλλακτικές που θα το αντικαταστήσουν και θα απογειώσουν το στυλ σου

Ναταλία Κατσακιώρη
Αντίο κολάν! Οι 4 άνετες εναλλακτικές που θα το αντικαταστήσουν και θα απογειώσουν το στυλ σου
Photo Credit: Valentina Valdinoci/launchmetrics.com/spotlight

Και όμως υπάρχει εναλλακτική για το bottom που έχει γίνει δεύτερο δέρμα μας.

Τα leggings είναι ένα αγαπημένο παντελόνι των γυναικών, που αμέσως μετά τα 80s επέστρεψε πριν περίπου δύο χειμώνες, για να γίνει ένα κανονικό μέρος της super chic γκαρνταρόμπας μας. Γιατί δεν μιλάμε φυσικά μόνο για το αθλητικό κολάν με το οποίο θα πάμε γυμναστήριο ή στο καθημερινό μας jogging, αλλά και για εκείνα τα stirrup κολάν που φοράς με τα sling back γοβάκια σου, τα front slit ελαστικά παντελόνια σου και όλα εκείνα τα ribbed κολάν, που φοράμε σε σετάκια ή και με τα oversized πουκάμισά μας, ακόμη και στο γραφείο.

leggings_pants-(4).jpg
leggings_pants-(8).jpg

Επειδή, λοιπόν, διανύουμε το τρίτο φθινόπωρο που τα βλέπουμε να κυκλοφορούν στους δρόμους και να κυριαρχούν στις τάσεις της σεζόν, οι περισσότερες θέλουμε να σπάσουμε κάπως το σερί και να ανανεώσουμε το fashion λεξιλόγιό μας. Υπάρχει όμως μια εναλλακτική σε ένα τόσο άνετο παντελόνι. Δεν υπάρχει μία, υπάρχουν τέσσερις και ακολουθούν!

leggings_pants-(2).jpg

PFW highlights: O Demna Gvasalia αφήνει πίσω το φόβο και ο Valentino αποθεώνει το γυναικείο σώμα

Τα 4 παντελόνια που θα φορέσεις αντί για κολάν.

Baggy denim: Σίγουρα είναι το πρώτο item που σου ήρθε στο μυαλό. Και πολύ σωστά σου ήρθε, γιατί τα baggy, φαρδιά τζιν παντελόνια σίγουρα μπορούν να αντικαταστήσουν ένα κολάν. Προσωπικά έχω επιλέξει ένα μαλακό, πλυμμένο τζιν που δεν το αλλάζω με τίποτα.

leggings_pants-(3).jpg

Maxi φούστες: Είναι ότι πιο βολικό θα βρεις στο κομμάτι φούστα. Φυσικά, θα επιλέξεις έξυπνα ένα ελαστικό, βαμβακερό ή knitted ύφασμα και θα πας σε μια ίσια γραμμή με σκίσιμο για άνετο περπάτημα. Οι ελαστικές, ασύμμετρες φούστες από τα 00s είναι επίσης μια καλή λύση, αν είσαι λάτρης του Y2K style.

leggings_pants-(9).jpg
leggings_pants-(7).jpg

Φόρμα: Μπορεί να σε σοκάρω, αν δεν είσαι και η πιο τολμηρή fashion προσωπικότητα, αλλά οι φόρμες δεν φοριούνται απαραίτητα με αθλητική παπούτσια ή sneakes. Συνδυάζονται υπέροχα με μπότες και μποτάκια, αλλά και με flats όπως τα loafers αλλά και οι μπαλαρίνες. Το παράδειγμα της παρακάτω φωτογραφίας είναι ιδανικό για να πάρεις μια πρώτη έμπνευση.

leggings_pants-(6).jpg

Pyjama pants: Το συγκεκριμένο παντελόνι ήταν η απόλυτη λατρεία του καλοκαιριού. Και θα έρθει μαζί μας και το φθινόπωρο, αλλά και το χειμώνα. Η άνεση στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι δεδομένη.

leggings_pants-(1).jpg