Δερμάτινη mini φούστα και σακάκι: Η Δανάη Μπάρκα τα συνδύασε με τα flat παπούτσια που είναι τάση

Δερμάτινη mini φούστα και σακάκι: Η Δανάη Μπάρκα τα συνδύασε με τα flat παπούτσια που είναι τάση

Ένα look που μας έβαλε σε φθινοπωρινή διάθεση.

To γλυκό φθινοπωράκι είναι εδώ και οι βραδινές μας έξοδοι έχουν αρχίσει να χρειάζονται διαφορετικό styling, γιατί το κρύο είναι πλέον αισθητό και τις πρωινές αλλά και τις βραδινές ώρες της ημέρας. Οπότε welcome fall θα πω και θα περάσουμε σε συμβουλές για το τι να βάλουμε όταν έχουμε μια πρόσκληση σε ποτό ή σε φαγητό μέσα στην εβδομάδα. Μπορείς να δημιουργήσεις από το πρωί το σύνολό σου, πηγαίνοντας στη εργασία σου, και να το διατηρήσεις και όλη την υπόλοιπη μέρα μέχρι να πας στο event που θέλεις.

https://www.instagram.com/p/Cx3ZH9Lsm-X/

Η Δανάη Μπάρκα βρέθηκε στην πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης «Μπαμπάδες με Ρούμι», στο θέατρο Αλίκη, μαζί με κάποια από τα μέλη της ομάδας της πρωινής εκπομπής της «Πάμε Δανάη», που συνεχίζεται και φέτος στο Mega. Στην παράσταση πρωταγωνιστεί η μαμά της Βίκυ Σταυροπούλου, ο αγαπημένος της Χρήστος Χατζηπαναγιώτης, ο Κώστας Κόκλας και ένα πολύ επιτυχημένο καστ ηθοποιών. Η Δανάη έκανε, λοιπόν, το ιδανικό σύνολο για μια casual chic βραδιά στο θέατρο.

Οι 5 πρώτες τάσεις στα πλεκτά του φθινοπώρου που πρέπει να ξέρεις

Δανάη Μπάρκα: Με δερμάτινη φούστα και μαύρο σακάκι.

Έχει μπει ο Οκτώβριος, οπότε μπορούμε και επίσημα να ξεκινήσουμε να φοράμε δέρμα. Δερμάτινα jackets, δερμάτινες μπότες και ankle boots αλλά και την αγαπημένη μας δερμάτινη φούστα, που έχει γίνει ένα από τα staple κομμάτια της γκαρνταρόμπας μας, έχοντας πάρει το χαρακτήρα του κλασικού. Η Δανάη Μπάρκα έκανε για εμάς την αρχή και δημιούργησε το τέλειο total black look για ένα χαλαρό βράδυ στο θέατρο και όχι μόνο.

danai_barka-(8).jpg

NDP photo agency

NDP photo agency

Πιο συγκεκριμένα, η Δανάη επέλεξε μια mini φούστα σε matte leather υφή, την οποία συνδύασε με ένα basic μαύρο τοπάκι με χαμηλή λαιμόκοψη σε ελαστικό ύφασμα. Συνέχισε το total black outfit με ένα maxi σακάκι, που φθάνει μέχρι τους γοφούς και η Δανάη το άφησε ανοιχτό. Μαύρη δερμάτινη τσάντα σε στυλ ταχυδρόμου και chunky, τρακτερωτά loafers σε ενημερωμένο λουστρίνι. Αλλά επειδή η Δανάη είναι ένα κορίτσι που αγαπάει τη μόδα έκανε και το κάτι παραπάνω στο styling, βάζοντας και ένα ζευγάρι καλτσάκια με διαφάνειες.