Ένα item, πέντε διαφορετικοί τρόποι να το φορέσεις-Το άσπρο πουκάμισο μπαίνει σε φθινοπωρινή διάθεση

Ναταλία Κατσακιώρη
Ένα item, πέντε διαφορετικοί τρόποι να το φορέσεις-Το άσπρο πουκάμισο μπαίνει σε φθινοπωρινή διάθεση
Photo Credit: Valentina Valdinoci/launchmetrics.com/spotlight

Το απόλυτο essential του καλοκαιριού μπαίνει στα πιο stylish σύνολα του Οκτώβρη. 

Let's talk about classics! Αυτά τα κομμάτια που έχουμε όλες στη ντουλάπα μας και που συνηθίζουμε να ανακυκλώνουμε ξανά και ξανά, κάθε εποχή, κάθε νέα σεζόν και κάθε χρόνο, χωρίς να μας ενδιαφέρει για τις τάσεις και τα νέα items που προτείνουν οι αγαπημένοι μας designers και οίκοι. Ανάμεσά τους και το λευκό πουκάμισο, ένα κομμάτι που δεν πρέπει να λείπει από τη ντουλάπα κάθε γυναίκας, όποιο και αν είναι το στυλ της. Γιατί η μαγεία με το άσπρο μας πουκάμισο είναι αυτή ακριβώς. Ότι λειτουργεί στην ουσία όπως ένας λευκός καμβάς, που μπορεί να γεμίσει με τον τρόπο που η κάθεμια από εμάς αντιλαμβάνεται τη μόδα, το στυλ και την προσωπική της αισθητική.

white-shirt_fall2023-(4).jpg

Δεν υπάρχουν συστάσεις για το λευκό πουκάμισο, εκτός από το γεγονός ότι θέλουμε να έχει μια καλή ποιότητα και να είναι κατασκευασμένο με προσοχή και αγάπη, τονίζοντας τα πιο δυνατά στοιχεία της σιλουέτας μας. Είτε κάποια θέλει να φορέσει ένα στενό, μεσάτο άσπρο shirt, είτε ένα oversized ανδρικού τύπου πουκάμισο. Αυτή η επιλογή είναι στην πραγματιότητα πολύ προσωπική, αλλά εγώ θα σου έλεγα να έχεις, αν μπορείς και τις δύο εκδοχές στη συλλογή σου.

Fall bags: Οι 5 μεγαλύτερες τάσεις στις τσάντες του φθινοπώρου

white-shirt_fall2023-(3).jpg

Αφού, λοιπόν, θέλω να πιστεύω εδώ και χρόνια έχουμε καταλήξει στο άσπρο πουκάμισο, που ταιριάζει στο στυλ μας, πάμε να δούμε πώς θα το κάνουμε λίγο πιο επίκαιρο, πιο pollished, πιο σημερινό, χωρίς να το θεωρούμε μια βαρετή επιλογή, που την έχουμε δει ξανά και ξανά στους δρόμους της πόλης.

white-shirt_fall2023-(6).jpg

Το άσπρο πουκάμισο φορέθηκε σίγουρα πολύ το καλοκαίρι, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να το αποκλείσεις από το φθινοπωρινό σου dress code. Είναι, μάλιστα, ιδανική λύση για ένα urban look για το Σαββατοκύριακο, αλλά και για το καθημερινό μας office σύνολο.

white-shirt_fall2023-(5).jpg

Στο παρακάτω video θα βρεις πέντε διαφορετικούς τρόπους να το συνδυάσεις μέσα στον Οκτώβριο και να το αναδείξεις στον απόλυτο πρωταγωνιστή του στυλ σου. Η Lydia Tomlison είναι εδώ για να σε βοηθήσει. Follow her steps!

Δείτε το βίντεο αναλυτικά: