H Βίκυ Καγιά βρήκε το τζιν παντελόνι που πρέπει οπωσδήποτε να αποκτήσεις φέτος

H Βίκυ Καγιά βρήκε το τζιν παντελόνι που πρέπει οπωσδήποτε να αποκτήσεις φέτος

Μακραίνει τα πόδια και αναδεικνύει τα δυνατά μας στοιχεία.

Είτε είναι η παρουσιάστρια του Shopping Star, είτε όχι, η Βίκυ Καγιά παραμένει η fashion expert της καρδιάς μας. Γιατί; Γιατί έχει αποδείξει έμπρακτα ότι μπορεί να κάνει και το πιο απλό item να δείχνει κομψό, αλλά και το αντίστροφο. Μπορεί δηλαδή να φορέσει ένα πανάκριβο κομμάτι από κάποιον κορυφαίο οίκο μόδας και να φαίνεται τόσο απλό και sophisticated πάνω της. Εξάλλου η ίδια είναι γνωστή για τις minimal επιλογές της, αν εξαιρέσεις τα πιο επιτηδευμένα outfits στα βραδινά της shows.

vicky_kaya-(6).jpg

Aν επιστρέψουμε, όμως, στο σήμερα και δούμε τις αναρτήσεις που έχει κάνει η Βίκυ στο προσωπικό της Instagram account, αμέσως μετά το διάλειμμα που έκανε από τα social media μέσα στο καλοκαίρι, θα διαπιστώσεις ότι οι minimal επιλογές της είναι η ιδανική έμπνευση και για εμάς που τώρα προσπαθούμε να βρούμε κάποια stylish σύνολα για τη φθινοπωρινή μας καθημερινότητα στην πόλη. Ανάμεσά τους ξεχωρίσαμε και το απόλυτο τζιν της σεζόν!

Knee high κάλτσες: Πώς έγιναν το πιο hot αξεσουάρ του φθινοπώρου και όλοι οι τρόποι να τις φορέσεις

Το τζιν που θα κάνει τη διαφορά φέτος.

Τη δεκαετία του 2000 τη θυμάσαι; Το πόσο έχει επιστρέψει στα πράγματα επίσης το θυμάσαι; Και να μην ανήκεις στους millennials, και ας μην έχεις αναμνήσεις, έχεις ενημερωθεί για το Y2K style που επιστρέφει. Και μπορεί τα περισσότερα items που φορούσες τότε να μην θέλεις να τα ξαναδείς, αλλά υπήρξαν και κάποια που πραγματικά ήταν super stylish. Όπως το τζιν παντελόνι με το ρεβέρ. Όχι το μικρό δίπλωμα που μπορεί να κάνεις στο τελείωμα του denim σου, αλλά τα μεγάλα ρεβέρ που -ναι!- επανέρχονται φέτος.

https://www.instagram.com/p/CyLCqCWIf5e/

Η Βίκυ Καγιά, λοιπόν, ως πραγματική πρωτοπόρος που πάντα ανακαλύπτει πρώτη τις νέες τάσεις, φόρεσε το denim, ψηλόμεσο παντελόνι της, με ένα μεγάλο ρεβέρ και το συνδύασε φανταστικά για μια ηλιόλουστη, φθινοπωρινή μέρα. Πιο συγκεκριμένα, φόρεσε από πάνω ένα γαλάζιο, ελαφρύ φουτεράκι, πήρε την κατακόκκινη τσάντα της και τα συνδύασε με neutral γυαλιά ηλίου και ένα ζευγάρι snake printed μποτάκια, που ήταν μία ιδιαίτερη και τολμηρή επιλογή.

vicky_kaya-(2).jpg

Photo: Instagram/@vickykaya_

Ένα look για όλες τις ώρες με το τζιν παντελόνι που δεν πρέπει να λείπει από τη ντουλάπα σου.