H Χριστίνα Κοντοβά μας δείχνει πώς να φορέσουμε το λευκό χρώμα και το φθινόπωρο

H Χριστίνα Κοντοβά μας δείχνει πώς να φορέσουμε το λευκό χρώμα και το φθινόπωρο

Γιατί το λευκό είναι το πιο chic χρώμα όλο το χρόνο.

Αν υπάρχει μία Ελληνίδα σχεδιάστρια που αγαπά πολύ το μαύρο, αυτή είναι ξεκάθαρα η Χριστίνα Κοντοβά. Η κλασική παλέτα με το λευκό, το μαύρο και το γκρι κυριαρχούν σε κάθε της συλλογή, την οποία βέβαια φροντίζει πάντα να διανθίζει με κάποια από τα πιο επίκαιρα χρώματα της κάθε σεζόν. Στην προσωπική της όμως ζωή, το μαύρο είναι κάτι σαν καθημερινός κανόνας. Η αλήθεια είναι ότι το total black είναι μια σταθερή επιλογή της, που της ταιριάζει πολύ, αφού τα ανοιχτόχρωμα ξανθά μαλλιά της αναδεικνύουν και φωτίζουν το πρόσωπό της σε αντίθεση με το σκουρόχρωμο outfit που επιλέγει.

https://www.instagram.com/p/Cx-O_jlr8j9/

Εκτός, όμως, από το μαύρο, η Χριστίνα έχει τελευταία επενδύσει πολύ και στο λευκό, κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού και τώρα είναι έτοιμη να φέρει την αγαπημένη της summer απόχρωση και στο φθινόπωρο. Αφού, όπως έχουμε πει τόσες και τόσες φορές, το λευκό είναι ένα χρώμα που φοριέται όλο το χρόνο και είναι πολύ chic και μέσα στο χειμώνα.

Wide leg παντελόνι + ψηλοτάκουνα: Ο κλασικός συνδυασμός φέτος ανανεώνεται

Η Χριστίνα Κοντοβά σου δείχνει πώς να βάλεις το λευκό.

Τις τελευταίες μέρες η Χριστίνα Κοντοβά απολαμβάνει το back to the city mood και κάνει τις βόλτες της με αγαπημένους φίλους και παρέες. Σε όλα όμως τα outfits της εβδομάδας, είτε μιλάμε για ένα βραδινό beauty event είτε για μια απλή βόλτα για shopping στο κέντρο, βρίσκει τον τρόπο να εντάξει και ένα λευκό item.

xristina_kontova-(3).jpg

Photo: NDP Photo Agency

Σε βραδινή της έξοδο, λοιπόν, την είδαμε με λευκό πουκάμισο, ανδρικού τύπου, με μεγάλες μανσέτες και ελαφρύ ύφασμα, το οποίο συνδύασε έξυπνα με ένα άκρως θηλυκό item. Mια wide leg παντελόνα με floral μοτίβο σε pale γκρι με κίτρινες λεπτομέρειες και ψηλή μέση ήταν η επιλογή της Χριστίνας, που ολοκλήρωσε το outfit με ένα ζευγάρι λευκά, cowboy μποτάκια και άσπρο σακάκι.

xristina_kontova-(2).jpg

Photo: NDP Photo Agency

Σε ένα πιο casual σύνολο συνδύασε το άσπρο σορτσάκι της με μαύρο top, μαύρο cross body τσαντάκι και ασπρόμαυρη μαρινιέρα. Τα μποτάκια της με το schlouchy shape είναι σίγουρα ότι πιο cool μπορούσε να βάλει από κάτω.

7640_XRISTINA_KONTOVA_1992023.jpg

Photo: NDP Photo Agency

Φθινοπωρινό inspo με το λευκό από τη Χριστίνα Κοντοβά:

Τρία λευκά items για το φθινόπωρο: