Gigi Hadid: Φόρεσε το iconic δερμάτινο jacket της σεζόν που θα βρεις και στην Ελλάδα

Ναταλία Κατσακιώρη
Gigi Hadid: Φόρεσε το iconic δερμάτινο jacket της σεζόν που θα βρεις και στην Ελλάδα
Photo Credit: Launchmetrics.com/spotlight

Το δερμάτινο από τα Mango που είναι η μεγαλύτερη τάση του χειμώνα. 

Το δερμάτινο μπουφάν είναι ένα τεράστιο κεφάλαιο, στη μόδα γενικότερα και στη χώρα μας ειδικότερα, γιατί λόγω καιρού και θερμοκρασίας περνάμε ένα πολύ μεγάλο διάστημα του φθινοπώρου, αλλά και του χειμώνα, με το leather jacket μας πριν μπούμε στα αμιγώς χειμερινά πανωφόρια, δηλαδή στα παλτό και τα puffers. Οπότε πάντα μας ενδιαφέρουν οι νέες τάσεις στα δερμάτινα.

Εκτός από την biker αισθητική, που μας απασχόλησε έντονα πέρυσι με το comeback της, έχουμε και άλλη μία τάση η οποία είναι και πολύ πιο cool από οποιοδήποτε άλλο style σε δερμάτινο μπουφάν μπορείς να αγοράσεις φέτος.

Miu-Miu-S23-040.jpg

Miu Miu SS23

Μιλάμε για τα φθαρμένα τύπου δερμάτινα jackets, που είδαμε φυσικά πρώτα στα catwalks των trend setters Prada και Miu Miu. Το καφέ είναι το χρώμα της βάσης τους συνήθως, είτε μιλάμε για σκούρο καφέ της σοκολάτας, είτε για camel. Το εφέ του ξεθωριασμένου, φθαρμένου είναι ότι πιο cool μπορείς να φορέσεις τώρα, ενώ επίσης έχε υπόψη σου ότι μπορείς πολύ απλά να αγοράσεις ένα πραγματικά damaged δερμάτινο από κάποιο second hand μαγαζί στην περιοχή σου.

Miu-Miu-F22-035a.jpg

Miu Miu FF22

DANIELE OBERRAUCH

Οι 5 designer τσάντες που αξίζει να αγοράσεις τώρα σε second hand

Η Gigi Hadid με το πιο cool δερμάτινο jacket.

Αν πάλι δεν είσαι σε διάθεση για vintage hunting, η Gigi Hadid έχει να σου προτείνει ένα φανταστικό μπουφάν, που η ίδια φόρεσε κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας στο Παρίσι σε μια off duty εμφάνισή της, και εσύ μπορείς να το βρεις στο αγαπημένο μας Mango.

Paris-str-S24-4203.jpg

Photo Credit: Launchmetrics.com/spotlight

Μιλάμε για ένα δερμάτινο μπουφάν από 100% αυθεντικό δέρμα, σε σκούρο καφέ χρώμα και oversized γραμμή, που φαίνεται φθαρμένο στα τελειώματα και το γιακά του. Κουμπώνει με φερμουάρ και έχει δύο άνετες τσέπες, που ασφαλίζουν επίσης με zipper. Η boxy σιλουέτα του το κάνει ιδανικό για κάθε σωματότυπο, ενώ οι loose ώμοι του μας παραπέμπουν σε μια cool, 90s αισθητική.

Paris-str-S24-4204.jpg

Photo Credit: Launchmetrics.com/spotlight

Η Gigi το συνδύασε με ένα crop, λευκό τοπάκι και μια μαύρη wide leg παντελόν, ενώ ολολκήρωσε το outfit με ένα baseball καπέλο και μαύρα, minimal flats.

mango.png

Mango