Οδηγός αγοράς: Οι μαύρες shoulder bags του φθινοπώρου χωράνε όλα τα απαραίτητα

Ναταλία Κατσακιώρη
Οδηγός αγοράς: Οι μαύρες shoulder bags του φθινοπώρου χωράνε όλα τα απαραίτητα
Photo Credit: Chiara Marina Grioni/launchmetrics.com/spotlight

Η basic τσάντα που αγαπάμε έχει πάντα μια θέση στη γκαρνταρόμπα μας.

Το φαινόμενο της it bag είναι μία από τις πιο ισχυρές τάσεις, που θα συνεχίσει να μας απασχολεί και το 2023/2024. Και αυτό γιατί οι τσάντες έχουν μια αγαπημένη θέση στην καρδιά των γυναικών. Δεν νομίζω ότι μπορώ να εξηγήσω ακριβώς τη μανία μας με τις τσάντες (όπως και με τα παπούτσια), αλλά νομίζω ότι έγκειται περισσότερο στο γεγονός ότι είναι κάτι που δεν χρειάζεται στην πραγματικότητα να το φορέσουμε. Δεν έχεις δηλαδή να παλέψεις με το κομμάτι της εφαρμογής και της αίσθησης, το νούμερο, τη σιλουέτα και το δύσκολο styling των ρούχων σου. Παίρνεις απλώς την τσάντα σου και φεύγεις, δίνοντας στυλ αυτόματα και στα πιο basic και απλά σύνολα.

black_shoulderbag-(4).jpg

Ανάμεσα σε όλες, λοιπόν, τις τσάντες που κυκλοφορύν από τα αγαπημένα μας brands, και το φετινό φθινόπωρο θα ξεχωρίσουμε το μαύρο χρώμα. Δεν είναι κλισέ, είναι κλασικό. Είναι η πιο διαχρονική τσάντα, για την οποία αξίζει πάντα να αφιερώσεις ένα μέρος από το budget σου. Είτε έχεις μία στη συλλογή σου, είτε όχι. Γιατί ακόμη και τα basics μας θέλουν την ανανέωσή τους, θέλουν μια μικρή ξεκούραση και μια νέα ματιά, παίρνοντας κάτι από τα στοιχεία των πιο επίκαιρων trends της κάθε εποχής. Επίσης, το μαύρο είναι σταθερά το πιο εύκολο χρώμα για να συνδυάσεις και με τα ρούχα και με τα παπούτσια σου.

black_shoulderbag-(3).jpg

Ο νέος creative director του Alexander McQueen είναι ο Seán McGirr -Άλλος ένας άνδρας για τον Kering

black_shoulderbag-(5).jpg

Οι shoulder bags είναι σίγουρα το πιο εύκολο και βολικό shape σε τσάντα και για αυτό φυσικά έχουν και την πρωτοκαθεδρία στη ντουλάπα μας. Επίσης, η επιστροφή των 90s ενίχυσε την αγάπη μας για τις μικρές και μεσαίες γεωμετρικές shoulder bags, με απλές γραμμές και φίνες λεπτομέρειες. Τα 00s ήρθαν να δώσουν το δικό τους ύφος στις τσάντες της σεζόν με πολλές εξωτερικές τσέπες και nylon υφές, ενώ μην ξεχνάς και τις extra large τσάντες με τον τεράστιο χώρο τους, που ευτυχώς για εμάς επανήλθαν στις τάσεις, μετά την καπιτονέ Saint Laurent bag του Anthony Vaccarello που κράτησαν η Zoe Kravitz και Hailey Bieber.

black_shoulderbag-(1).jpg

Editor's choices: