Οι 7 must αγορές του φθινοπώρου που ανακαλύψαμε στο street style

Ναταλία Κατσακιώρη
Οι 7 must αγορές του φθινοπώρου που ανακαλύψαμε στο street style

Τα αγαπημένα μας items που πρέπει να μπουν στη λίστα με το shopping του Οκτωβρίου. 

To φθινόπωρο θεωρητικά έρχεται από την πρώτη μέρα του Σεπτεμβρίου. Αλλά ας είμαστε ειλικρινείς. Στην Ελλάδα ζούμε σε ρυθμούς καλοκαιριού μέχρι να έρθουν τα πρώτα κρύα. Αυτή η εβδομάδα ήταν άρα και η πρώτη κανονική φθινοπωρινή εβδομάδα για εμάς. Νιώσαμε το βραδινό κρύο, πήραμε ζακέτα και καταλάβαμε ότι πρέπει να κατεβάσουμε σιγά-σιγά τα χειμωνιάτικα. Αυτό σημαίνει μόνο ένα πράγμα. Ότι δεν βγήκαμε ακόμη για φθινοπωρινό shopping.

streets_style_mustbuys-(9).jpg

Γιατί τα ψώνια δεν πρέπει να γίνονται βεβιασμένα, αλλά πάντα με έμπνευση και μια παιχνιδιάρικη διάθεση, ειδικά όταν πρόκειται για μια μεταβατική περίοδο όπως το φθινόπωρο. Και το τονίζω αυτό γιατί το φθινόπωρο και η άνοιξη είναι οι δύο εποχές που δεν χρειάζεται να κάνουμε στην πραγματικότητα πολλές αγορές, αλλά να εστιάσουμε σε εκείνα τα key items που θα μας ανανεώσουν, θα μας βάλουν στο πνεύμα της νέας σεζόν ενώ παράλληλα θα μπορούμε να τα αξιοποιήσουμε και κατά τη διάρκεια του χειμώνα που έρχεται.

https://www.instagram.com/p/CiXnP2wq58n/

Εμείς, λοιπόν, μπορεί να μην ήμασταν μέχρι πολύ πρόσφατα σε φθινοπώρινή διάθεση, αλλά όλη η υπόλοιπη Ευρώπη φρόντισε να μας δώσει τα street style looks ου χρειαζόμασταν, για να πάρουμε έμπνευση. Ξεκινώντας από την Κοπεγχάγη, περνώντας από το Λονδίνο και καταλήγοντας στο Μιλάνο και το Παρίσι ανακαλύψαμε όλα εκείνα τα ρούχα και αξεσουάρ, τα οποία αξίζουν μια θέση στη shopping list του μήνα.

H Βίκυ Καγιά βρήκε το τζιν παντελόνι που πρέπει οπωσδήποτε να αποκτήσεις φέτος

streets_style_mustbuys-(3).jpg

Το δέρμα είναι ένα υλικό που θα μας απασχολήσει και φέτος πολύ. Ξεκινάμε από το κλασικό δερμάτινο jacket και σακάκι και φθάνουμε μέχρι τα leather pants και τις φούστες. Το καφέ είναι ένα χρώμα που θα κυριαρχήσει, το ίδιο και το κόκκινο το οποίο έχει γίνει πιο hot από ποτέ. Το «something red» είναι το απόλυτα απαραίτητο στοιχείο ενός καθημερινού ή βραδινού outfit τις επόμενες μέρες.

streets_style_mustbuys-(2).jpg

Υπάρχουν φυσικά και οι διαχρονικές αξίες, όπως τα basic sweaters και hoodies, τα μαύρα παντελόνια μας για το γραφείο μας και τα άνετα flats, που φέτος παίζουν δυναμικά σε κάθε σύνολο. Ακολοθούν τα must κομμάτια της shopping list μας.

Τα 7 must buy κομμάτια του φθινοπώρου: