Η Μαρί Σαντάλ με baby pink δημιουργία έλαμψε στα gala dinner για τα γενέθλια του πρίγκιπα της Δανίας

Η Μαρί Σαντάλ με baby pink δημιουργία έλαμψε στα gala dinner για τα γενέθλια του πρίγκιπα της Δανίας

Με maxi δημιουργία σε minimal chic στυλ η Μαρί Σαντάλ έκλεψε τις εντυπώσεις. 

Η Μαρί Σαντάλ είναι μία από τις κομψές κυρίες της διεθνούς σκηνής των royals, αφού η ίδια και ο Παύλος Γλύξμπουργκ θεωρούνται ένα από τα πιο elegant ζευγάρια. Και φροντίζουν να είναι αντάξιοι της φήμης τους σε κάθε τους εμφάνιση. Πριν από λίγες μέρες, η Δανία γιόρτασε τα δέκατα όγδοα γενέθλια του πρίγκιπα Christian, διοργανώνοντας ένα μεγάλο dinner gala για να τιμήσουν το νεαρό μέλος της βασιλικής οικογένειας της Δανίας.

Photo-by-Marie-Chantal-G-on-September-18-2023.-May-be-an-image-of-1-person-and-text..jpg

Η Μαρί Σαντάλ έφθασε στην εκδήλωση που έγινε στο βασιλικό ανάκτορο της Κοπεγχάγης με ένα look που φωτογραφήθηκε και αποθεώθηκε από τα περιοδικά ακόμη και στο εξωτερικό, αφού η ίδια είναι μια γυναίκα που επί χρόνια διατηρεί σταθερό το στυλ της και την άψογη εικόνα της. Το minimal chic είναι το αγαπημένο της στυλ, το οποίο και έχει περάσει και στην κόρη της Μαρία Ολυμπία Γλύξμπουργκ, η οποία ασχολείται μάλιστα και επαγγελματικά με τον χώρο της μόδας είτε ως μοντέλο, είτε βάζοντας την υπογραφή της σε limited edition συλλογές διάφορων οίκων και luxury brands.

Σίσσυ Χρηστίδου: Βρήκαμε το μαύρο lingerie φόρεμα με τη δαντέλα που φόρεσε σε βραδινή της έξοδο

Η κομψή εμφάνιση που έκλεψε τα φλας.

To look της Μαρί Σαντάλ για το dinner gala των γενεθλίων του πρίγκιπα Christian ήταν ιδανικό μια υπέροχη επιλογή σε baby pink απόχρωση. Τα pastels είναι αγαπημένη παλέτα της Μαρί Σαντάλ, στην οποία και επιστρέφει διαχρονικά. Πιο συγκεκριμένα, μιλάμε για ένα maxi gown με πλισέ φούστα και μανίκια σε flared γραμμή, που είχε μάλιστα και έναν ιδιαίτερο turtleneck λαιμό με μικρά βολάν. Πιθανότατα πρόκειται για μια δημιουργία της Mary Katrantzou, αν και ακόμη δεν έχει επιβεβαιωθεί επίσημα από τη σχεδιάστρια.

mariechantal.jpg

2023 Patrick van Katwijk/GETTY IMAGES

2023 Patrick van Katwijk

Η Μαρί Σαντάλ συνδύασε το συγκεκριμένο φόρεμα με μαύρες καστόρινες γόβες και ασορτί clutch, ενώ τα μαλλιά ήταν πιασμένα σε ένα χαμηλό, chic σινιόν. Η τιάρα που επέλεξε για τη βραδιά ήταν η διαμαντένια τιάρα της βασίλισσας Σοφίας.

https://www.instagram.com/p/CydTixYPwH2/
https://www.instagram.com/p/CybIuvTyc6_/

Στο event βρέθηκε και η τέως βασίλισσα Άννα Μαρία, η οποία φόρεσε μία δημιουργία της Celia Kritharioti. Ένα glossy, μπλε φόρεμα με ντραπέ, το οποίο έχει φορέσει και πάλι στο παρελθόν.

https://www.instagram.com/p/CybIfecyd7a/