Η Blake Lively έχει κάνει μια μεγάλη αλλαγή στο στυλ της και είναι πιο effortless cool από ποτέ

Ναταλία Κατσακιώρη
Η Blake Lively έχει κάνει μια μεγάλη αλλαγή στο στυλ της και είναι πιο effortless cool από ποτέ

Photo Credit: Michael Stewart

Μια ματιά στις τελευταίες της εμφανίσεις θα σου δείξει τη νέα της φθινοπωρινή αισθητική που θέλουμε να αντιγράψουμε.

Κάποιες γυναίκες είναι αυτό που λέμε extra. Extra glam, extra stylish, extra-vagant. Τους αρέσει το χρώμα, τα ιδιαίτερα κομμάτια και τα περίεργα αξεσουάρ, αλλά με έναν περίεργο τρόπο δεν φαίνονται υπερβολικά πάνω τους. Μία από αυτές τις γυναίκες είναι και η Blake Lively. Ψηλή, ξανθιά και επιβλητική έκλεψε τις καρδιές του κοινού από την πρώτη στιγμή που την είδαμε ως πρωταγωνίστρια του Gossip Girl, μία από τις πλέον θρυλικές σειρές που παίζεται στο Netflix, η οποία ταυτίστηκε με τη μόδα και τα ultra fashionable σύνολα των δύο πρωταγωνιστριών.

Όταν όμως μάθαμε ότι η Blake δεν έχει κάποιον επαγγελματία στυλίστα, που να δημιουργεί τα looks της πραγματικά μείναμε με το στόμα ανοιχτό και ήταν εκείνη η στιγμή που καταλάβαμε ότι αυτή η γυναίκα έχει να πει κάτι ξεχωριστό στον κόσμο της μόδας.

Η Kim Kardashian λανσάρει τα νέα free nipple σουτιέν της -Φεμινισμός ή άκρατος σεξισμός;

Η Blake Lively υιοθετεί το effortless cool style στην καθημερινότητά της.

Και ενώ, λοιπόν, έχουμε συνηθίσει την Blake και στην προσωπική της ζωή να κυκλοφορεί με ιδιαίτερα πανωφόρια, ψηλοτάκουνα, έντονα prints και χρώματα αλλά και τα πιο χαρακτηριστικές τσάντες από μεγάλους οίκους μόδας, αυτό το φθινόπωρο φαίνεται ότι έχει κάνει μια μεγάλη αλλαγή στο στυλ της, πλησιάζοντας περισσότερο την effortless cool αισθητική της Νέας Υόρκης.

1698677438312-359365736-blake_lively-(1).jpg

Photo Credit: Michael Stewart

Και στις τρεις πρόσφατες εμφανίσεις της, είτε μαζί με τον Ryan Reynolds και το Hugh Jackman, είτε και μόνη της απολαμβάνοντας την πιο cozy εποχή της Νέας Υόρκης, η Blake επέλεξε ένα απλό, ίσιο, baggy blue denim παντελόνι, το οποίο συνδύασε με neutral πλεκτά και ιδιαίτερα παπούτσια. Από τη μία έχουμε ένα πουλόβερ σε Countrycore διάθεση με χοντρές κοτσίδες και φαρδύ λαιμό και από την άλλη δύο loose, πλεκτές ζακέτες σε ανδρόγυνο στυλ, που τις συνδύασε με basic tank top και πουκάμισο.

blake_lively-(2).jpg

Photo Credit: elderordonez1

https://www.instagram.com/reel/CyUM5mduwsF/

Η Blake φαίνεται επίσης να έχει υιοθετήσει μία από τις μεγαλύτερες τάσεις στα παπούτσια του χειμώνα, τα ορειβατικά μποτάκια, τολμώντας να τα εντάξει στα casual chic σύνολά της, ενώ οι cross body τσάντες ολοκλήρωσαν τα looks της. Μπορώ να πω ότι της πάει πολύ το όλο effortless cool vibe που έχει υιοθετήσει και αναδεικνύει την απλή, ανεπιτήδευτη ομορφιά της. Εξάλλου κάθε της εμφάνιση θα είναι πάντα κομψή με ένα μοναδικό τρόπο.