Bomber jacket: Το πανωφόρι των cool girls κατακτά το φθινοπωρινό street style

Ναταλία Κατσακιώρη
Bomber jacket: Το πανωφόρι των cool girls κατακτά το φθινοπωρινό street style
Photo Credit: Valentina Valdinoci/launchmetrics.com/spotlight

Ένα κλασικό πανωφόρι που το 2023/2024 θα γίνει το αγαπημένο σου.

Επιτέλους βρισκόμαστε στην ιδανική περίοδο για να ντυθούμε όπως θέλουμε. Και μόλις άκουσα τις γκρίνιες και τις αντιρρήσεις σου. Προσωπικά πάντα λάτρευα τις μεταβατικές περιόδους και ειδικά το φθινόπωρο, γιατί δεν έχει ούτε πολύ κρύο, ούτε πολύ ζέστη και επίσης έχεις στη διάθεσή σου και όλα τα νέα trends της σεζόν, καθώς έχουμε μόλις αφήσει πίσω μας την περίοδο των fashion weeks. Και τι σημαίνει αυτό στην πράξη;

bomber-jacket-(11).jpg

Σημαίνει πολλά φρέσκα street style looks από τους δρόμους των μεγάλων fashion πρωτευουσών της Ευρώπης και τη Νέα Υόρκη φυσικά. Όλα τα κορίτσια της μόδας εμφανίστηκαν με τα τελευταία items των Fall/Winter 2023 συλλογών και μας έδειξαν πώς θα μπορέσουμε και εμείς να παντρέψουμε τα ήδη υπάρχοντα ρούχα της ντουλάπας μας με τις νέες τάσεις της σεζόν.

Τι θα ήταν, όμως, το φθινόπωρο αν δεν είχαμε το σωστό πανωφόρι; Ένα πολύ σημαντικό κομμάτι των looks μας, που θέλουμε να έχουμε μαζί μας από το πρωί μέχρι το βράδυ. Το bomber jacket είναι από τα σχέδια που τα είδαμε να επανέρχονται με πολλές διαφορετικές εκδοχές, αρκετά ανανεωμένο, κρατώντας πάντα το cool vibe του.

bomber-jacket-(1).jpg

Emily Ratajkowski: Τρεις stylish τρόποι που φοράει τις φόρμες της στη φθινοπωρινή Νέα Υόρκη

Το bomber jacket και όλες οι νέες του εκδοχές που θα φορέσουμε φέτος.

Μιλάμε για ένα ελαφρύ σχετικά jacket, αν και τα bombers μπορούν σίγουρα να φορεθούν και μέσα στο χειμώνα με το κατάλληλο layering. Η πρώτη και πιο κλασική εκδοχή του είναι αυτή με το γνωστό nylon ύφασμα, που είναι ιδανικό για την περίοδο που διανύουμε. Αμέσως μετά φυσικά και θα μιλήσουμε για τα denim bombers, που τα είδαμε επίσης στους δρόμους τώρα που αναβιώνει η Y2K αισθητική.

https://www.instagram.com/p/CuhqMXWo9Pj/

Το δέρμα έντυσε και το συγκεκριμένο πανωφόρι σε δύο διαφορετικά στυλ. Το ένα είναι το ιδιαίτερο vinyl ή το κλασικό, matte δέρμα, ενώ το άλλο είναι το shearling bomber μπουφάν, με το χαρακτηριστικό γουνάκι από μέσα. Ένα jacket που μπορείς μια χαρά να αξιοποιήσεις το χειμώνα. Αν θες μάλιστα να επενδύσεις τώρα σε ένα bomber jacket, που θα φορέσεις και μέσα στο χειμώνα, προσωπικά θα σου πρότεινα ένα μπουφάν από μαλλί, το οποίο έχει και έναν extra preppy χαρακτήρα.

bomber-jacket-(10).jpg