Το αμάνικο jacket της Χριστίνας Κοντοβά είναι ιδανικό για τα cool σύνολα του Σαββατοκύριακου

Το αμάνικο jacket της Χριστίνας Κοντοβά είναι ιδανικό για τα cool σύνολα του Σαββατοκύριακου

Ένα καπιτονέ αμάνικο γιλέκο είναι η καλύτερη λύση για τα πρώτα κρύα. 

Το φθινόπωρο μπήκε για τα καλά και τώρα μπορούμε να το πούμε με σιγουριά, καθώς η θερμοκρασία έπεσε για τα καλά. Οπότε η επιχείρηση πανωφόρι ξεκινάει και επίσημα. Και τι εννοώ επίσημα; Πρώτον ότι τώρα πια χρειαζόμαστε ένα μπουφανάκι καθόλη τη διάρκεια της μέρας και δεύτερον ότι ξεκινήσαμε τις πρώτες πραγματικές shopping list του μήνα, οι οποίες περιλαμβάνουν μέσα και το πρώτο μας μπουφάν. Το οποίο φυσικά δεν μπορεί να είναι ένα παλτό ή ένα puffer jacket. Αυτά ανήκουν στη σφαίρα του προχωρημένου χειμερινού στυλ μας, που στη χώρα μας θα αργήσει να έρθει.

christina-kontova-(3).jpg

Photo: Instagram/@ckontova

Η αγαπημένη Ελληνίδα σχεδιάστρια Χριστίνα Κοντοβά έχει δημιουργήσει την τέλεια capsule γκαρνταρόμπα για το φθινόπωρο και μια ματιά στις φωτογραφίες του Instagram profile της θα σου δώσει όλη την έμπνευση που χρειάζεσαι. Cargo και δερμάτινα παντελόνια, minimal πουκάμισα, αθλητικά κολάν και sneakers αλλά και office sophisticated looks είναι μόνο κάποια από τα items που φοράει στο repeat.

Το κλειδί των fall βραδινών εμφανίσεων είναι η λάμψη -8 σύνολα για τα πρώτα parties της σεζόν

To αγαπημένο αμάνικο jacket της Χριστίνας Κοντοβά.

Το συγκεκριμένο item για το οποίο θα μιλήσουμε είτε το αγαπάς, είτε το μισείς. Μιλάμε για το αμάνικο, φουσκωτό γιλέκο. Είναι ένα κομμάτι της capsule φθινοπωρινής γκαρνταρόμπας της Χριστίνας Κοντοβά, η οποία το φοράει στο repeat. Πιο συγκεκριμένα, η Χριστίνα επιλέγει ένα αμάνικο, καπιτονέ γιλέκο που δένει χιαστί στη μέση με μια ασορτί ζώνη. Το χρώμα του ανήκει φυσικά στα basics, αφού μιλάμε για ένα ενδιαφέρον εκρού του πάγου.

Η Χριστίνα φροντίζει να το παίρνει μαζί της πάντα στις εκδρομές και τις εξορμήσεις της περιόδου, αφού την είδαμε με το ίδιο jacket και στο ταξίδι της στη Μύκονο συνδυασμένο με ένα μαύρο, oversized παντελόνι και ένα γκρι t-shirt, ενώ πριν λίγες μέρες την είδαμε να το φοράει ξανά σε ένα total black look με κολάν και t-shirt αλλά και λευκά running αθλητικά παπούτσια.

Αυτό από μόνο του είναι μια απόδειξη ότι ένα κλασικό πανωφόρι σε ένα ωραίο, διαχρονικό χρώμα μπορεί να φορεθεί σε πολλά ετερόκλητα looks, από ένα ωραίο casual outfit μέχρι ένα ξεκάθαρα αθλητικό.

https://www.instagram.com/p/CyJRazxLQVk/