Λένα Δροσάκη: Με καμηλό σακάκι και ασορτί μπότες έκανε το total black look της άκρως εντυπωσιακό

Λένα Δροσάκη: Με καμηλό σακάκι και ασορτί μπότες έκανε το total black look της άκρως εντυπωσιακό

Οι suede μπότες της ήταν το καλύτερο στοιχείο του look.

Φέτος, η ελληνική τηλεόραση είναι γεμάτη με νέες σειρές και όλες φυσικά προσπαθούν να κερδίσουν την ψήφο του κοινού. Ανάμεσά τους και η νέα σειρά του ΑΝΤ1, «Ο Πρώτος Από Εμάς» που έχει ήδη κλέψει τις καρδιές των τηλεθατών με ένα καστ γνωστών και αγαπημένων Ελλήνων ηθοποιών. Ανάμεσά τους ο Γιάννης Τσιμιτσέλης, ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης, η Αθηνά Οικονομάκου και φυσικά η Λένα Δροσάκη, η οποία μετά τη συνεχόμενη παρουσία της στο θέατρο έχει πλέον περάσει και στα τηλεοπτικά πράγματα. Και πολύ μας αρέσει!

https://www.instagram.com/p/Cyd-O6Uo1s9/

Γιατί κάπως έτσι έχουμε την ευκαιρία να τη γνωρίσουμε καλύτερα, μιας και η Λένα κάνει πλέον και κάποιες βραδινές εμφανίσες σε διάφορα events της πόλης. Οπότε απολαμβάνουμε και το στυλ της Λένας, αλλά το πραγματικό, προσωπικό της στυλ, που είναι super elegant και αρκετά δημιουργικό. Η Λένα αγαπά τα basics όπως μπορούμε να καταλάβουμε, προσπαθώντας πάντα να βάζει πινελιές με κάποια statement items, που κάνουν τα looks της να ξεχωρίζουν.

Η Λένα Δροσάκη αγαπά το καμηλό.

Μέσα στις προηγούμενες μέρες η Λένα Δροσάκη έκανε μία ακόμη βραδινή εμφάνιση μαζί με την καλή της φίλη και συνεργάτη Αθηνά Οικονομάκου, στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Η Εκατομμυριούχος», με τον Νίκο Κουρή και την Ελεονώρα Ζουγανέλη. Και τι ποιο safe και ποιο στυλάτο από ένα ολόμαυρο σύνολο, το οποίο μπορεί η κάθε γυναίκα να υποστηρίξει; Η Λένα Δροσάκη επέλεξε ένα μαύρο, skinny παντελόνι (ναι, τα skinny επέστρεψαν) και ένα σατέν ασορτί πουκάμισο, το οποίο όμως συνδύασε ανατρεπτικά με ένα από τα πιο hot χρώματα της σεζόν.

Το Caramel Latte θα είναι η top απόχρωση του χειμώνα: Τα 8 σύνολα για να εμπνευστείς

lena_drosaki-(6).jpg

NDP Photo Agency

NDP Photo Agency

Το καμηλό ή το caramel latte όπως το λένε τα fashion girls, έχει μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά μας αλλά και στη φετινή μας ντουλάπα, μιας και είναι η πιο ενημερωμένη απόχρωση στην οποία μπορείς να ποντάρεις για το φθινόπωρο. Η Λένα επέλεξε, λοιπόν, ένα σακάκι σε double breasted tailoring με μαύρα κουμπιά, που ταιριάζουν με το υπόλοιπο look.

lena_drosaki-(8).jpg

NDP Photo Agency

NDP Photo Agency

Ήταν, όμως, οι cowboy suede μπότες της που έκαναν τη διαφορά στην όλη εμφάνιση. Μιλάμε για ένα ζευγάρι στο οποίο αξίζει να επενδύσεις, αφού θα το φοράς σίγουρα για χρόνια στο repeat.

lena_drosaki-(7).jpg

NDP Photo Agency

NDP Photo Agency