Daytime sequins: Μήπως να ξεκινήσουμε να φοράμε παγιέτες το πρωί; Όλα τα tips για να τις απογειώσεις

Ναταλία Κατσακιώρη
Daytime sequins: Μήπως να ξεκινήσουμε να φοράμε παγιέτες το πρωί; Όλα τα tips για να τις απογειώσεις
Photo Credit: Francesca Babbi/launchmetrics.com/spotlight

Δεν χρειάζεται να έρθουν Χριστούγεννα για να βάλουμε λίγη λάμψη στη ζωή μας.

Κάποια ρούχα τα έχουμε κατατάξει σε πολύ συγκεκριμένες κατηγορίες στο μυαλό μας. Και τα sequined items -aka τα ρούχα με παγιέτες- βρίσκονται σίγουρα στην κορυφή της λίστας αυτής. Γιατί οι παγιέτες είναι ένα βασικό στοιχείο των βραδινών μας εμφανίσεων και πολύ περισσότερο των γιορτινών, x-mas looks μας. Οπότε όπου βλέπουμε παγιέτα, το μεταφράζουμε αυτόματα σε γιορτινό mood. Μήπως, όμως, δεν θα έπρεπε να κάνουμε κάτι τέτοιο; Γιατί η αλήθεια είναι ότι περιορίζουμε σε ένα πολύ συγκεκριμένο διάστημα της ζωής μας ένα από τα πιο fun στοιχεία της γκαρνταρόμπας μας.

sequins-(3).jpg

Και το 2023 η λάμψη και το glam είναι ανάμεσα στα βασικά στοιχεία του street style με τις παγιέτες να έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στις συλλογές πολλών σχεδιαστών. Και δεν μιλάμε μόνο για τους οίκους που έχουν μια φυσική σχεδόν σχέση με τα συγκεκριμένα υλικά, βλέπε Rabanne, αλλά ακόμη και για τους minimal leaders όπως ο οίκος Prada, που έβαλε μικρές λάμψεις στα items της Ready to Wear χειμερινής συλλογής του.

https://www.instagram.com/p/Cx-AGJatWbB/

Παρόλα αυτά σίγουρα ακόμη δεν θα έχεις σκεφτεί κάποιον πιθανό τρόπο να αξιοποιήσεις τα ρούχα με παγιέτες, που έχεις στη ντουλάπα σου και που φοράς συνήθως μόνο τα Χριστούγεννα, και στην καθημερινότητά σου. Η pre-Christmas περίοδος που διανύουμε είναι ιδανική για να κάνεις ένα εφερευτικό mix and match. Γιατί ο καλύτερος τρόπος να αξιοποιήσεις ένα τόσο λαμπερό, statement κομμάτι είναι να το συνδυάσεις με όλα τα αγαπημένα basics του φθινοπώρου.

Οδηγός αγοράς: Τα must buys του Νοεμβρίου σε μία wish list για σένα που θέλεις να ξεχωρίζεις

sequins-(9).jpg

Ακολουθούν πέντε looks έμπνευση με όλα τα details για να τα φορέσεις και εσύ.

5 τρόποι να συνδυάσεις τις παγιέτες: