H Tόνια Σωτηροπούλου με oversized κοστούμι φόρεσε και πάλι το αγαπημένο της φθινοπωρινό χρώμα

H Tόνια Σωτηροπούλου με oversized κοστούμι φόρεσε και πάλι το αγαπημένο της φθινοπωρινό χρώμα

Ένα χαλαρό κοστούμι με loafers είναι η καλύτερη βραδινή επιλογή.

Το φθινόπωρο στην Ελλάδα περιλαμβάνει κάποιες σταθερές. Μία από αυτές είναι και το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Θεσσαλονίκης, με πολλούς ανθρώπους του χώρου να βρίσκονται στη συμπρωτεύουσα για να απολαύσουν τις προβολές. Ανάμεσά τους και η Τόνια Σωτηροπούλου, η οποία αγαπάει πολύ το συγκεκριμένο θεσμό και φροντίζει να βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη σχεδόν κάθε χρόνο. Έτσι, λοιπόν, ο Νοέμβριος τη βρήκε στο βορά, ενώ εμείς αναμένουμε να μάθουμε τις εξελίξεις και τις βραβεύσεις των ταινιών. Η Τόνια ταξίδεψε με τον σύζυγό της Κωστή Μαραβέγια και φρόντισε να ανεβάζει αρκετές φωτογραφίες στο προσωπικό της προφίλ στο Instagram.

https://www.instagram.com/p/CzGVDGsoxpQ/

Φυσικά, ανάμεσα στις λήψεις με άλλους συναδέλφους της από το χώρο του κινηματογράφου, εμείς ξεχωρίσαμε εκείνες που είδαμε από την προβολή ταινίας «Τα παιδιά του χειμώνα» στο Ολύμπιον, στο κέντρο της πόλης. Εκεί η Τόνια έκανε μια εμφάνιση σε minimal chic style, με προσεγμένες λεπτομέρειες, όπως πάντα άλλωστε.

Το αμάνικο jacket της Χριστίνας Κοντοβά είναι ιδανικό για τα cool σύνολα του Σαββατοκύριακου

Η Τόνια Σωτηροπούλου με ένα κοστούμι στο αγαπημένο της χρώμα για το φθινόπωρο.

Όλες έχουμε τις μικρές μας fashion εμμονές μας. Είναι κάποια items και τάσεις σε κάθε σεζόν, που μας αρέσουν λίγο παραπάνω από τις υπόλοιπες και που επιλέγουμε φυσικά να φοράμε στο repeat. Έτσι και η Τόνια Σωτηροπούλου επιλέγει διαχρονικά minimal chic outfits με κλασικά και διαχρονικά κομμάτια που έχουμε όλες στη ντουλάπα μας. Για την τελευταία της έξοδο λοιπόν στο Ολύμπιον της Θεσσαλονίκης διάλεξε ένα oversized κοστούμι στην αγαπημένη της loose γραμμή.

tonia_sotiropoulou-(5).jpg

NDP Photo Agency

NDP Photo Agency

Μιλάμε για ένα κοστούμι με φαρδύ σακάκι, που εκτός από τους μεγάλους ώμους έχει και μεγάλες εξωτερικές τσέπες, που το κάνουν λίγο πιο επίκαιρο, ακολουθώντας την τάση των cargos. Το wide leg παντελόνι, είχε φυσικά ψηλή μέση, που κολακεύει τη σιλουέτα, ενώ η Τόνια Σωτηροπούλου ολοκλήρωσε το look με ένα μαύρο cami top και ασορτί μαύρα, λουστρίνι loafers.

tonia_sotiropoulou-(6).jpg

NDP Photo Agency

NDP Photo Agency

Tα αξεσουάρ της ήταν πάντα πολύ απλά όπως συνήθως, ενώ μόνο τα μεγάλα χυρσά της σκουλαρίκια έδωσαν μια λάμψη στο πρόσωπο. Η ιδιαίτερη γκρι-χακί απόχρωση που επέλεξε και πάλι αποδεικνύει ότι είναι το αγαπημένο της χρώμα για το φθινόπωρο του 2023, αφού την έχουμε δει να φοράει στο repeat items με αντίστοιχη απόχρωση.