Όλοι οι λόγοι που το γκρι πουλόβερ θα είναι το hero piece του φετινού χειμώνα

Ναταλία Κατσακιώρη
Όλοι οι λόγοι που το γκρι πουλόβερ θα είναι το hero piece του φετινού χειμώνα
Photo Credit: Chiara Marina Grioni/launchmetrics.com/spotlight

Το απόλυτο staple που δεν πρέπει να λείπει από την γκαρνταρόμπα του φθινοπώρου. 

Αν κάνω μια μικρή πρώτη συνολική εκτίμηση της φθινοπωρινής μου γκαρνταρόμπας, μπορώ να πω ότι υπάρχει ένα συγκεκριμένο item, που έχει κλέψει την καρδιά μου και φοράω στο repeat. Και η αλήθεια είναι ότι στην πραγματικότητα δεν πρόκειται για ένα από αυτά τα groundbreaking items που συνήθως λατρεύουμε οι γυναίκες, αλλά αντίθετα για ένα basic, μάλλον αδιάφορο φαινομενικά ρούχο. Το γκρι πουλόβερ. Προσωπικά έχω βρει ένα ελαφρύ, μαλακό πουλοβεράκι σε ένα thrift shop, σε σκούρο γκρι χρώμα με τη γνωστή πλέξη «κοτσίδες», όπως λέμε στη χώρα μας.

Paris-str-S24-3139.jpg

Θέτοντας, όμως, το θέμα και εδώ στο γραφείο, δηλαδή στα κεντρικά του Queen.gr, διαπίστωσε ότι όλες μας έχουμε βάλει το γκρι πουλόβερ με κάποιο τρόπο στη φετινή μας φθινοπωρινή γκαρνταρόμπα, οπότε μιλάμε για το νέο hero piece της σεζόν. Και οι τάσεις της σεζόν έρχονται να το επιβεβαιώσουν, αφού το grey jumper είναι ανάμεσα στα πιο επίκαιρα trends για το 2023/20024.

grey_sweater-(2).jpg

H Tόνια Σωτηροπούλου με oversized κοστούμι φόρεσε και πάλι το αγαπημένο της φθινοπωρινό χρώμα

Γκρι πουλόβερ: Οι πασαρέλες μας έδειξαν πώς να το φορέσουμε φέτος.

Όλες οι τάσεις, και αν όχι όλες τότε οι περισσότερες, έχουν την πρώτη τους έμπνευση στα cawtalks της σεζόν. Μπορεί τα FW2023/2024 να μας φαίνονται κάπως μακρινά, αφού μεσολάβησε ένα ολόκληρο καλοκαίρι και τα fashion weeks του Σεπτεμβρίου, αλλά εμείς είμαστε εδώ για να σου θυμίσουμε όλα τα looks από την πασαρέλα που μας ενέπνευσαν για το πώς να φορέσουμε και εμείς το γκρι πουλόβερ μας. Ξεκινάμε φυσικά πάντα με τον οίκο Prada, όπου τα γκρι πουλόβερ είναι απλά, με ψηλή λαιμόκοψη και φοριούνται σε κόντρα με μια θηλυκή mini ή midi φούστα και pointed γόβες. Γενικά μια πολυτελής φούστα με διαφάνειες και glam λεπτομέρεις συνδυάζεται τέλεια με το γρκι σου πουλόβερ.

grey_sweater-(8).jpg

Αντίστοιχη αισθητική είδαμε και στη Molly Goddard, που προτίμησε μια tutu skirt, ενώ ο οίκος Fendi έβαλε το γκρι πουλόβερ σε ένα elegant, office look με δερμάτινο παντελόνι και φούστα. Αν δεν έχεις ήδη ένα γκρι πουλόβερ στη ντουλάπα σου, τότε μπορείς να επενδύσεις σε ένα half zip jumper, που είναι μεγάλη τάση φέτος.