Η 6η σεζόν του Crown έκανε πρεμιέρα και η Elizabeth Debicki φόρεσε το δικό της revenge dress

Ναταλία Κατσακιώρη
Η 6η σεζόν του Crown έκανε πρεμιέρα και η Elizabeth Debicki φόρεσε το δικό της revenge dress

(Photo by Axelle/Bauer-Griffin/FilmMagic)

Η νέα Kate Middleton εμφανίστηκε με ένα sexy φόρεμα με βαθύ ντεκολτέ. 

Επιτέλους ήρθε η στιγμή! Η έκτη και τελευταία σεζόν της επιτυχημένης σειράς του Netflix The Crown είναι έτοιμη να βγει στις οθόνες μας μέσα στην εβδομάδα, και πιο συγκεκριμένα στις 16 Νοεμβρίου. Οπότε εχθές είχαμε και την επίσημη πρεμιέρα του φινάλε της θρυλικής πια σειράς, η οποία αναμένεται να μας διηγηθεί το θάνατο της πριγκίπισσας Diana, τη γνωριμία και τη σχέση με του πρίγκιπα William και της Kate Middleton, ενώ αναμένεται ο κύκλος να ολοκληρωθεί με το γάμο του Καρόλου και της πλέον βασίλισσας Camilla. H λαμπερή πρεμιέρα έγινε στο Λος Άντζελες και φυσικά όλα τα μέλη του καστ βρέθηκαν στο κόκκινο χαλί.

Mini φούστα + ψηλές μπότες: Η Ζέτα Μακρυπούλια έκανε το πιο stylish ασπρόμαυρο look

H Elizabeth Debicki ντύθηκε αλά Diana.

Είναι γνωστό ότι οι ηθοποιοί εμπνέονται από τους ρόλους τους και κάτι τέτοιο πρέπει να σκέφτηκε και η Elizabeth Debicki, που υποδύεται για δεύτερη φορά την πριγκίπισσα Diana, η οποία επαναδημιούργησε στο κόκκινο χαλί το μαύρο, θρυλικό revenge dress της πριγκίπισσας. Η ίδια ήταν απαστράπτουσα με ένα μικρό μαύρο φόρεμα του οίκου Bottega Veneta, σε στενή γραμμή, με εντυπωσιακό, sexy, off shoulder σχέδιο και κομψό ντεκολτέ.

Los Angeles Premiere Of Netflix's

(Photo by Axelle/Bauer-Griffin/FilmMagic)

Όλο το look ήταν ιδιαίτερα minimal, αφού η Debicki συνδύασε το φόρεμά της με ένα ημιδιάφανο επίσης μαύρο καλσόν και elegant, pointed γόβες. Αυτό που μας εντυπωσίασε ήταν ότι δεν φόρεσε καθόλου αξεσουάρ ή κοσμήματα, ενώ ακόμη και το beauty look της ήταν άκρως φυσικό, σχεδόν στα όρια του no make up look.

Photo-by-Nina-Park-in-Los-Angeles-California-with-@nails_by_yoko-@elizabethsaltzman-@kyleeheathhair-@thecrownnetflix-and-@wolfkasteler.-May-be-an-image-of-1-person-blonde-hair-and-makeup..jpg

Photo: Instagram/@ninapark

Oι περισσότεροι πάντως αναγνώρισαν την ξεκάθαρη επιρροή από το revenge dress της πριγκίπισας Diana, όταν η ίδια κατέβηκε από το αυτοκίνητο το καλοκαίρι του 1994 για να παραβρεθεί στην Serpentine Gallery, ενώ την ίδια στιγμή ο πρώην της πλέον πρίγκιπας Κάρολος έδινε μια εκ βαθέων συνέντευξη όπου παραδέχτηκε ότι είχε παράνομη σχέση με την Camilla Parker Bowles.

CORRECTION Britain Diana Fashion For Today

(AP Photo/File)

1997 AP

Η δεύτερη λαμπερή παρουσία της βραδιάς, δηλαδή η νέα Kate Middleton, κατά κόσμον Meg Bellamy, επέλεξε επίσης το μαύρο για την ημέρα της πρεμιέρας της με ένα slip dress από τη Stella McCartney, με βαθύ ντεκολτέ, λεπτομέρειες με στρας και λιτά ασημένια κοσμήματα. Η 19χρονη μοιάζει πολύ με την πριγκίπισα Katherine, απομένει μόνο να τη δούμε και επί το έργον.

Los Angeles Premiere Of Netflix's

(Photo by Axelle/Bauer-Griffin/FilmMagic)

Photo-shared-by-Kendal-Fedail-on-November-12-2023-tagging-@thewallgroup-@hollymillshair-@thecrownnetflix-and-@megkbellamy.-May-be-a-closeup-of-1-person-makeup-and-smiling..jpg

Photo: Instagram/@kendalfedail

Σκηνές από τα προσεχώς: