Kate Middleton: Εμφανίστηκε με καφέ-latte σύνολο στο πιο stylish χρωματικό combo του χειμώνα

Ναταλία Κατσακιώρη
Kate Middleton: Εμφανίστηκε με καφέ-latte σύνολο στο πιο stylish χρωματικό combo του χειμώνα

(AP Photo/Frank Augstein, Pool)

Copyright 2023 The Associated Press. All rights reserved

To παλτό της Kate είναι η πιο διαχρονική αγορά της γυναικείας γκαρνταρόμπας.

Η βασιλική επικαιρότητα δεν σταματά ποτέ. Ειδικά αν είσαι η Kate Middleton, η αγαπημένη πριγκίπισσα της Ουαλίας και μελλοντική βασίλισσα της Βρετανίας, που έχει κλέψει τις καρδιές μικρών και μεγάλων. Η πριγκίπισσα και ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων συνεχίζει τις επισκέψεις της στις διάφορες εκδηλώσεις με φιλανθρωπικό, κοινωνικό ή και πολιτιστικό σκοπό. Μέσα στις προηγούμενες μέρες την είδαμε να επισκέπτεται το Baby Banks, έναν οργανισμό που βοηθά τα νεαρά ζευγάρια που βρίσκονται σε ανάγκη να καλύψουν τον εξοπλισμό και κάποιες βασικές ανάγκες των μωρών τους, όπως είναι οι πάνες και άλλα είδη πρώτης ανάγκης.

kate_middleton-(2).jpg

AP IMAGES

Copyright 2023 The Associated Press. All rights reserved

Η πριγκίπισσα Catherine εμφανίστηκε με ένα σύνολο που ακολυθεί μία από τις πιo hot τάσεις της σεζόν, το καφέ χρώμα. Γενικά, η Kate Middleton φροντίζει να είναι πάντα in style, αλλά αυτή ήταν μια επιλογή που κανείς δεν την περίμενε, μιας και το καφέ δεν είναι μεταξύ των αγαπημένων αποχρώσεων της πριγκίπισσας της Ουαλίας.

Βρήκαμε το γιορτινό πουκάμισο της Τζένης Θεωνά - Θα σε βάλει σε sparkly χριστουγεννιάτικη διάθεση

Η Kate Middleton με το χρωματικό combo που απογειώνει το καφέ.

Το καφέ και όλες οι σχετικές αποχρώσεις είναι φέτος πιο hot από ποτέ. Έχουμε δει τα neutrals και το caramele latte να γίνονται οριακά viral μέσα στα fashion accounts των αγαπημένων μας content creators, αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν περιμέναμε να δούμε ένα τέτοιο look και από την Kate Middleton, μιας και το καφέ δεν είναι αποδεδειγμένα το χρώμα της. Λίγο πριν τις γιορτές, όμως, έκανε την έκπληξη και δημιούργησε ένα tone to tone outfit, που μας έδωσε έμπνευση και για τα δικά μας καθημερινά σύνολα.

Britain Royal

(AP Photo/Frank Augstein, Pool)

Copyright 2023 The Associated Press. All rights reserved

Ξεκίνησε με ένα καμηλό παλτό από την Sportmax, μιας και ο όμιλος της Max Mara μπορούμε να πούμε ότι είναι ο απόλυτος expert στο κομμάτι του elegant, camel παλτό. Από μέσα επέλεξε να φορέσει ένα πιο σκούρο καφέ, turtleneck top σε στενή γραμμή, ενώ η suede φούστα της στο καφέ της σοκολάτας από το Really Wild είναι που έδωσε ένα πιο bohemian χαρακτήρα στο όλο look.

https://www.instagram.com/p/C0CHAVuNF9j/

Από κάτω φόρεσε ένα ζευγάρι suede μπότες από τον αγαπημένο της Gianvitto Rossi, ενώ η μαύρη croco ζώνη του Ralph Lauren τόνισε όμορφα της λεπτή μέση της Kate. Ένα tone to tone look έτσι όπως θα έπρεπε να είναι.