Βρήκαμε το γιορτινό πουκάμισο της Τζένης Θεωνά - Θα σε βάλει σε sparkly χριστουγεννιάτικη διάθεση

Βρήκαμε το γιορτινό πουκάμισο της Τζένης Θεωνά - Θα σε βάλει σε sparkly χριστουγεννιάτικη διάθεση

Μπαίνουμε σε γιορτινό mood με ένα πουκάμισο στο χρώμα της κρέμας.

Μπορεί να μην έχουμε μπει και επίσημα στο μήνα των γιορτών αλλά τα Χριστούγεννα έχουν έρθει στην πόλη και μας έχουν κάνει να μπούμε σε λίγο πιο ανάλαφρους ρυθμούς. Και το πρώτο πράγμα που αλλάζουμε εκτός από τη διακόσμηση του σπιτιού μας σε αυτή την περίοδο του χρόνου είναι η εμφάνισή μας. Η λάμψη και τα εντυπωσιακά στοιχεία γίνονται πλέον βασικά στοιχεία της καθημερινότητάς μας, μιας και όλες θέλουμε να βάλουμε ένα διαφορετικό στοιχείο στα looks μας. Ένα στοιχείο που να μας κάνει να λάμψουμε χωρίς ωστόσο να είμαστε υπερβολικές. Γιατί τo shine πολύ αγάπησαν, τις υπερβολές κανείς!

https://www.instagram.com/p/Cy2xfwysgwt/

Νομίζω ότι δεν υπάρχει πιο ιδανικό άτομο από τη Τζένη Θεωνά για να πάρουμε έμπνευση για τα x-mas looks μας. Γιατί μιλάμε για μία άκρως λαμπερή γυναίκα, που αγαπά το χρώμα, τα εντυπωσιακά στοιχεία και τις ιδιαίτερες λεπτομέρειες. Ειδικά, τα βραδινά της looks ακολουθούν πάντα τις πιο elegant τάσεις της σεζόν, συνδυάζοντας τα statement στοιχεία με τα πολυτελή υλικά.

Denim trends 2024: Έχουμε τις πρώτες τάσεις που θα ξεχωρίσουν στα αγαπημένα μας τζιν

Το shiny πουκάμισο της Τζένης Θεωνά είναι η πιο γιορτινή low budget επιλογή.

Πριν έρθουν οι ξεκάθαρα γιορτινές μέρες, δηλαδή εκείνο το x-mas δεκαπενθήμερο στο τέλος του Δεκέμβρη, πρέπει να βρούμε έναν τρόπο να κάνουμε λίγο frosting χωρίς να είμαστε εκτός θέματος. Οπότε εκτός από τα αξεσουάρ, που έχουν την ικανότητα να μας εξυπηρετούν σε αυτό το κομμάτι πολύ εύκολα, υπάρχουν και κάποια άλλα items που θα βρεις στα αγαπημένα σου brands, τα οποία φωνάζουν Χριστούγεννα, γιορτές και glam!

https://www.instagram.com/p/C0CccBeMCuH/

H Τζένη Θεωνά ανακάλυψε ένα από αυτά στη νέα συλλογή του H&M και το συνδύασε με τον ιδανικό τρόπο για να φορεθεί από το πρωί μέχρι και το βράδυ. Μιλάμε για ένα πουκάμισο με ημιδιάφανο ύφασμα στο χρώμα της κρέμας. Αυτό φυσικά που το κάνει να ξεχωρίζει είναι οι παγιέτες στο ίδιο χρώμα, που κάνουν το total sparkly πράξη. Η Τζένη το συνδύασε έξυπνα με ένα μαύρο, δερμάτινο παντελόνι και ένα ζευγάρι ankle boots, με ιδιαίτερο rubber τακούνι σε χακί απόχρωση. Ένα look που μέσα από τις αντιθέσεις του έγινε άκρως εντυπωσιακό.

Βρες το πουκάμισο παρακάτω:

hmgoepprod.jfif

H&M