Denim trends 2024: Έχουμε τις πρώτες τάσεις που θα ξεχωρίσουν στα αγαπημένα μας τζιν

Ναταλία Κατσακιώρη
Denim trends 2024: Έχουμε τις πρώτες τάσεις που θα ξεχωρίσουν στα αγαπημένα μας τζιν
Photo Credit: Valentina Valdinoci/launchmetrics.com/spotlight

Αγαπάμε τα τζιν μας και αυτές οι 4 νέες τάσεις θα μας κάνουν να τα λατρέψουμε!

Το 2024 θα συνεχίσει να είναι η χρονιά των denims. Η εμμονή της Gen Z με το συγκεκριμένο ύφασμα είναι ξεκάθαρη, αν δει κανείς τις συλλογές των οίκων που στοχεύουν σε ένα τέτοιο κοινό. Diesel, Luar, Loewe και πολλοί ακόμη έβαλαν τα τζιν στα looks που είδαμε στα catwalks και μας έκαναν να καταλάβουμε ότι ακόμη και αν δεν είμαστε fans του casual style, φέτος θα φορέσουμε τζιν.

denim-trends-2024-(6).jpg

Εμείς, λοιπόν, ξεχωρίσαμε από τώρα τα τέσσερα φανταστικά trends που αξίζουν την προσοχή μας από τώρα. Προετοιμάσου και go denim!

denim-trends-2024-(7).jpg

Τα 5 κορυφαία vintage sites για να βρεις μικρά «διαμαντάκια»

denim-trends-2024-(5).jpg

Τα 4 trends που πρέπει να ξέρεις για το 2024:

The new canadian tuxedo: Το αγαπάμε το συγκεκριμένο στυλ οι γυναίκες γιατί το denim on denim έχει μια δική του νεανική αισθητική, που μπορεί κατά περίπτωση να γίνει και πιο elegant. Για το 2024 θα το δούμε σε μια πιο ιδιαίτερη εκδοχή με 00s γιλέκα με zippers και κοντό turtleneck λαιμό, όπως αυτό που προτείνει η Diesel και ο Glenn Martens.

Diesel-S24-014.jpg

DIESEL

The black denim: Το μαύρο μας τζιν είναι ένα ακόμη παντελόνι που μπήκε στη basic συλλογή κάθε γυναίικας. Ε, εκτός από το παντελόνι μας τώρα θα δούμε και άλλα μαύρα denim κομμάτια, όπως jackets, φούστες αλλά και φορέματα. Πρόσεξε, όχι washed out denim, just black denim!

Phillip-Lim-S24-029.jpg

PHILLIP LIM

Cargos: Είναι η πιο επιτυχημένη επιστροφή από τα 00s. Τα παντελόνια με τις μεγάλες, εξωτερικές τσέπες έχουν κατακλύσει το street style και έχουν γίνει πλέον βασικό στοιχείο της γκαρνταρόμπας μας ακόμα και για τα πιο επίσημα, βραδινά μας outfits. Οπότε θα δούμε και πολλά τζιν παντελόνια στην ίδια γραμμή. Γενικά τα σχέδια σε wide γραμμή είναι αυτά που κολακεύουν περισσότερο, απλώς το αφήνω σαν σημείωση.

Ralph-Lauren-S24-005.jpg

RALPH LAUREN

Acid Wash: Ήταν μία από τις τάσεις που προσωπικά σιχαινόμουν στο παρελθόν. Αλλά τα ξεβαμμένα μας τζιν θα επανέλθουν σε ένα σχεδόν λευκό, washed αποτέλεσμα με τους σχεδιαστές να τα συνδυάζουν με ιδιαίτερα elegant στοιχεία, όπως τα κομψά ημίπαλτα και τα σακάκια. Τώρα ίσως το ξανασκεφτώ.

Y-Project-S24-024.jpg

Y PROJECT