Η Χριστίνα Μπόμπα έκανε ένα ολόμαυρο δερμάτινο σύνολο να δείχνει casual -Και σου εξηγούμε το πώς

Η Χριστίνα Μπόμπα έκανε ένα ολόμαυρο δερμάτινο σύνολο να δείχνει casual -Και σου εξηγούμε το πώς

Total leather με ροκ διάθεση.

Ξεκινάμε το χειμώνα μας πάντα με μια ματιά στις νέες τάσεις. Γιατί οκ τα πράγματα είναι σίγουρα απλά για όσες προτιμούν να φοράνε απλά και κλασικά looks, εμπλουτίζοντας το στυλ τους μόνο με κάποια καινούργια πράγματα. Αν, όμως, ανήκεις και εσύ στις πιο τολμηρές, τότε σου έχω μια τάση που πρέπει σίγουρα να μπει στα musts των επόμενων μηνών. Μιλάμε για το δέρμα, και πιο συγκεκριμένα για τα total leather outfits. Ξέρω ότι οι περισσότερες διστάζετε λίγο σε ένα εξ ολοκλήρου δερμάτινο look, γιατί είναι ένα κάπως ιδιαίτερο υλικό αλλά σήμερα θα σου δείξουμε έναν τρόπο να το φορέσεις σε ένα πιο casual συνδυασμό.

https://www.instagram.com/p/CzENP61q6oq/

Όχι εμείς, δηλαδή, αλλά η Χριστίνα Μπόμπα, η οποία προτιμά συχνά το δερμάτινο παντελόνι στις εμφανίσεις της. Την είχαμε δει εξάλλου μέσα στον προηγούμενο μήνα με ένα τέλειο μαύρο παντελόνι και λευκά sneakers σε πλήρη αντίθεση. Το θέμα είναι όμως πώς μπορείς να κάνεις ένα total leather look να δείξει λίγο πιο casual και όχι απόλυτα βραδινό; Ακολουθούν οι οδηγίες.

Η Ζέτα Μακρυπούλια φόρεσε το απόλυτο neutral σύνολο με τα πιο ανατρεπτικά παπούτσια

Το total leather look της Χριστίνας Μπόμπα.

Όλα είναι σχετικά. Και στη ζωή και στη μόδα. Οπότε το αν ένα look θα καταταχθεί στην κατηγορία πρωινό ή βραδινό θα εξαρτηθεί κυρίως από τα ίδια τα items που θα επιλέξουμε. Και εξηγώ αμέσως. Μην βιαστείς να βάλεις κάποια ιδιαίτερα υλικά και υφάσματα όπως το δέρμα και το βελούδο αμέσως στα party outfits, γιατί μπορείς πολύ έξυπνα να τα συνδυάσεις με κάποιες απλές, everyday γραμμές, όπως για πάραδειγμα τα cargo παντελόνια.

chrismpo-(9).jpg

Η Χριστίνα Μπόμπα έκανε μια πρόσφατη εμφάνιση με ένα ψηλόμεσο, cargo, δερμάτινο παντελόνι από την Calzedonia, το οποίο συνδύασε έξυπνα με ένα biker, δερμάτινο μπουφάν επίσης σε μαύρο δέρμα. Από μέσα έβαλε ένα επίσης μαύρο ζιβάγκο και ολοκλήρωσε το look με μαύρα αξεσουάρ, όπως τα μαύρα μποτάκια της σε στυλ κάλτσα και μια μιρκή τσάντα ώμου.

chrismpo-(7).jpg

Φοράει total leather; Ναι. Φαίνεται υπερβολικό; Όχι! Γιατί είναι αυτό το cargo, jogger παντελόνι που αλλάζει τελείως το σκηνικό. Οπότε τώρα μπορείς να το τολμήσεις και εσύ.

chrismpo-(6).jpg