Η Μπέττυ Μαγγίρα έχει ένα αγαπημένο passe-partout αξεσουάρ που ταιριάζει σε κάθε outfit

Η Μπέττυ Μαγγίρα έχει ένα αγαπημένο passe-partout αξεσουάρ που ταιριάζει σε κάθε outfit

Μπαίνει και πάνω από τα παλτό και τα σακάκια μας.

Το 2024 θα είναι η χρονιά που τα αξεσουάρ θα κάνουν την επανάστασή τους. Γιατί εδώ και αρκετά χρόνια, αν εξαιρέσει κανείς την επάνοδο των it bags ήταν μάλλον σε δεύτερη μοίρα. Ειδικά στην Ελλάδα έχουμε μάθει να υποτιμάμε κάπως τα αξεσουάρ και τα κοσμήματα, ενώ στην πραγματικότητα είναι αυτά τα δύο στοιχεία που θα κάνουν το πιο στυλ μας ιδιαίτερο και μοναδικό. Η Μπέττυ Μαγγίρα δεν είναι, όμως, άλλη μια γυναίκα που υποτιμάει τα αξεσουάρ, έχοντας ξεχωρίσει μάλιστα κάποια δικά της αγαπημένα και δίνοντάς μας έμπνευση και για τα δικά μας looks.

betty-maggira-(4).jpg

Eίμαστε μεγάλοι fans του στυλ της Μπέττυς, γιατί ξέρει όλα τα δυνατά της σημεία και τα αναδεικνύει κατάλληλα. Έχει βρει την αισθητική που ταιριάζει στο σώμα της και έχει δημιουργήσει την τέλεια γκαρνταρόμπα γεμάτη statement items και κλασικά ρούχα, που μπλέκονται σε ένα ενδιαφέρον mix and match. Τα αξεσουάρ παίζουν φυσικά και εδώ κεντρικό ρόλο.

Οι εργαζόμενοι του οίκου Gucci κατεβαίνουν σε απεργία και ο κόσμος της μόδας τους συμπαραστέκεται

Το αγαπημένο αξεσουάρ της Μπέττυς Μαγγίρα για το 2024.

Τι και αν διανύουμε τον τελευταίο μήνα του 2023; Αν είσαι μια γυναίκα που ακολουθεί τη μόδα και θέλει να παραμένει ενημερωμένη, τότε σίγουρα θα έχεις ρίξει μια ματιά στις τάσεις της επόμενης χρονιάς, τις οποίες μπορείς πάντα να ξεκινήσεις να φοράς από τώρα. Η Μπέττυ Μαγγίρα φαίνεται πως ακολουθεί αυτή την τακτική και φροντίζει να εμπλουτίζει το στυλ της με κάποια ιδιαίτερα items, που είναι απόλυτα updated. Ανάμεσά τους ξεχωρίσαμε και ένα αξεσουάρ, που η αγαπημένη παρουσιάστρια φοράει στο repeat στην πρωινή εκπομπή που παρουσιάζει στον ΑΝΤ1 κάθε Σαββατοκύριακο. Και αυτό δεν είναι άλλο από μια μεγάλη δερμάτινη ζώνη.

https://www.instagram.com/p/C0RXr64MzLG/

Η συγκεκριμένη ζώνη είναι σε μαύρο δέρμα με matte υφή και έχει μια μεγάλη χρυσή αγκράφα σε minimal γραμμή. Η Μπέττυ τη φοράει ψηλά στη μέση είτε πάνω από ένα φόρεμα με σούρες, είτε με μία ολόσωμη φόρμα σε 70s vibes. Γενικά έχει από μόνη της έναν retro χαρακτήρα και με το κατάλληλο styling μπορείς να τη φορέσεις ακόμη και πάνω από ένα σακάκι ή από ένα ελαφρύ παλτό.

https://www.instagram.com/p/C0BkTprMEhF/

Θα τονίσει έξυπνα τη μέση και θα κάνει τα looks σου θηλυκά, μοναδικά και super stylish. Δοκίμασέ το!