Instagram vs reality: Η Χριστίνα Μπόμπα έκανε -επιτέλους!- το σωστό travel look με κολάν

Instagram vs reality: Η Χριστίνα Μπόμπα έκανε -επιτέλους!- το σωστό travel look με κολάν

Γιατί στην πραγματική μας ζωή κανείς δεν ντύνεται όπως στο Instagram.

Εσύ πόσες ώρες περνάς σκρολάροντας στο Instagram; Η απάντηση είναι πολλές και αν όχι πολλές, τότε αρκετές. Οπότε σίγουρα θα έχεις ταυτιστεί σε ένα βαθμό και με όλο αυτό το ζήτημα του travel look, έτσι όπως το βλέπουμε μέσα από το περιεχόμενο γνωστών content creators. Και μία από αυτές είναι και η Χριστίνα Μπόμπα, η οποία αντικειμενικά λατρεύει τα ταξίδια. Αν την ξέρεις έστω και λίγο και αν έχεις παρακολουθήσει τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ή αυτόν του συζύγου της Σάκη Τανιμανίδη, θα ξέρεις ότι κυριολεκτικά ζουν για τα ταξίδια και δεν χάνουν την ευκαιρία να μπουν σε ένα αεροπλάνο.

christina_mpompa-(2).jpg

Το θέμα είναι το πώς θα μπούμε μέσα σε αυτό το αεροπλάνο. Η Χριστίνα και ο Σάκης, λοιπόν, βρίσκονται αυτές τις μέρες λίγο πριν τις γιορτές στην πανέμορφη Βενετία για ένα mini trip και μας έχουν ήδη ταξιδέψει με το φωτογραφικό τους album γεμάτο με κανάλια, γόνδολες και χριστουγεννιάτικο στολισμό σε μία από τις πιο όμορφες πόλεις του κόσμου. Εκτός, όμως, από το ταξιδιωτικό κομμάτι όλες εμείς παρατηρήσαμε το travel look της Χριστίνας που ξεσήκωσε σχόλια. Αυτή τη φορά για τους σωστούς λόγους.

https://www.instagram.com/p/C0oTL3KqPSn/

Η faux γούνα είναι το πιο εντυπωσιακό πανωφόρι του χειμώνα -Τόλμησε ένα item με χρώμα

Instagram vs reality: Πώς ταξιδεύουν οι influencers;

Τι πιο συνηθισμένο θα πει κανείς από το δεις μια influencer να φωτογραφίζεται με μια μαγευτική τουαλέτα μπροστά σε ένα ιστορικό κτίριο της Βενετίας; Και το θέμα είναι ότι έχουμε μάθει πραγματικά να το θεωρούμε «κανονικό» όλο αυτό. Και κάπου εδώ ήρθε το travel look της Χριστίνας Μπόμπα να ταράξει λίγο τα νερά, αφού μέσα στις φωτογραφίες που ανέβασε την είδαμε με ένα ολόλευκο σύνολο μπροστά σε ένα μαγικό χριστουγεννιάτικο δέντρο. Και θα μου πεις πού είναι το περίεργο; Στο ότι το συγκεκριμένο σύνολο ήταν σε αθλητικό στυλ.

christina_mpompa-(8).jpg

Πιο συγκεκριμένα η Χριστίνα εμφανίστηκε με ένα total white σύνολο με κολάν και ελαστικό μπλουζάκι, ένα μεγάλο κασκόλ, γούνινες μπότες και ένα γούνινο καπέλο, που ήταν και το πιο statement κομμάτι της όλης εμφάνισης. Γιατί μάντεψε! Όλοι μας φοράμε αθλητικά στα ταξίδια μας και θέλουμε να είμαστε άνετοι και ζεστοί. Το ίδιο και η Χριστίνα Μπόμπα, με τους followers να σχολιάζουν «επιτέλους και μία που δεν πήγε με την τουαλέτα της στη Βενετία». Θα συμφωνήσουμε και θα πούμε μπράβο στη Χριστίνα.