Η faux γούνα είναι το πιο εντυπωσιακό πανωφόρι του χειμώνα -Τόλμησε ένα item με χρώμα

Ναταλία Κατσακιώρη
Η faux γούνα είναι το πιο εντυπωσιακό πανωφόρι του χειμώνα -Τόλμησε ένα item με χρώμα

Πληθωρικό και luxurious, είναι ένα παλτό που πάντα θα ξεσηκώνει συζητήσεις.

Η γούνα είναι ένα πολύ αμφιλεγόμενο υλικό στο κομμάτι της μόδας, με τις περισσότερες γυναίκες -ανάμεσά τους και εγώ- να καταφεύγουμε κυρίως σε faux εκδοχές του αγαπημένου αυτού υφάσματος. Από την άλλη υπάρχουν και όλα αυτά τα παλτό από γνήσια γούνα, τα οποία σε πολλές περιπτώσεις είναι κληρονομιά της μαμάς, της γιαγιάς ή κάποιας θείας μας, οπότε έρχονται στα χέρια μας και έχουν άλλη αξία. Σε κάθε περίπτωση, δεν είμαστε εδώ για να κρίνουμε την απόφαση μιας γυναίκας να φοράει ή όχι αληθινή γούνα, αλλά για να μιλήσουμε για τα faux fur παλτό του φετινού Δεκέμβρη, τα οποία αν μη τι άλλο είναι πολύ πιο οικονομικά από μια γνήσια γούνα.

faux_fur-(7).jpg

Αν δούμε το ξεκάθαρα στυλιστικό κομμάτι, ένα faux fur παλτό είναι από τις πιο εντυπωσιακές επιλογές που μπορεί να κάνει μια γυναίκα για το χειμώνα και ειδικά για το Δεκέμβριο, που είναι και ο μήνας των γιορτών. Παλαιότερα, φυσικά, μία γούνα θεωρούνταν ένα άκρως βραδινό item, το οποίο κρατούσαμε μόνο για ιδιαίτερες περιστάσεις, αλλά ευτυχώς αυτή η συνθήκη έχει αλλάξει. Ένα ωραίο γούνινο παλτό, μακρύ ή κοντό, μπορεί να συνοδεύσει όλα μας τα outfits από το πρωί μέχρι το βράδυ και να συνδυαστεί ακόμη και με τα denim παντελόνια μας. Πρώτη διδάξασα και αυτού του styling tip ήταν η τηλεοπτική Carrie Bradshaw, όταν υπό τις οδηγίες της Patrizia Fields έβγαινε στους χειμωνιάτικους δρόμους της Νέας Υόρκης με το πιο μακρύ και luxury fur coat που έχεις δει.

faux_fur-(9).jpg

Μαρία Ηλιάκη: Φόρεσε το μαύρο κοστούμι με το πιο ανατρεπτικό τοπάκι -Είναι η τέλεια πρόταση

Τα fur coats απέκτησαν χρώμα και είναι ο Δεκέμβρης μας θα γίνει πιο colorful από ποτέ.

Ξεπερνώντας λίγο τις πιο κλασικές εκδοχές μια faux γούνας που θα τη δεις συνήθως σε μαύρο, λευκό ή κάποιο τύπου φυσικό χρώμα του καφέ και του camel, φέτος θα βρεις στις συλλογές όλων των αγαπημένων μας brands, οικολογικές γούνες και γούνινα αξεσουάρ σε πολλές έντονες αποχρώσεις. Τα pastels είναι ιδανική επιλογή για τα βραδινά looks των γιορτών, γιατί θα φωτίσουν τα σκουρόχρωμα outfits των ημερών χωρίς να χάσουν κάτι από τον elegant χαρακτήρα τους.

faux_fur-(1).jpg

Ρίξε μια ματιά στη gallery και πάρε έμπνευση από το street style.