Η custom λεπτομέρεια στο κοστούμι της Adele από τον οίκο Schiaparelli είχε έναν ιδιαίτερο συμβολισμό

Ναταλία Κατσακιώρη
Η custom λεπτομέρεια στο κοστούμι της Adele από τον οίκο Schiaparelli είχε έναν ιδιαίτερο συμβολισμό

Photo: Courtesy of Schiaparelli

Η Adele ήταν η πιο chic παρουσία του The Hollywood's Reporter Women in Entertainment Gala. Όλες οι εμφανίσεις από το κόκκινο χαλί.

Μέσα στις προηγούμενες μέρες είχαμε άλλη μία όμορφη εκδήλωση που γιόρτασε όλες εκείνες τις ξεχωριστές γυναίκες της βιομηχανίας του θεάματος. Το The Hollywood's Reporter Women in Entertainment Gala ανέδειξε την προσφορά πολλών αγαπημένων καλλιτεχνών, που έχουν αποδείξει την ισχυρή παρουσία των γυναικών στην υποκριτική και τη μουσική, αλλά και το πόσο σημαντικό είναι το έργο τους. Ανάμεσα στα τιμώμενα πρόσωπα ήταν και η Adele, η οποία έκανε το look της για τη βραδιά λίγο πιο ιδιαίτερο, επιλέγοντας ένα total outfit του οίκου Schiaparelli. Έναν οίκο πολύ αγαπημένο της με τον οποίο συνεργάζεται πολύ στενά.

adele_schiaparelli-(10).jpg

Η Adele, λοιπόν, εμφανίστηκε με ένα pinstripe κοστούμι, σε ασπρόμαυρο μοτίβο, με ιδιαίτερα κουμπιά-κοσμήματα στις μανσέτες του και ένα ακόμη πιο ιδιαίτερο custom made κέντημα στο πέτο της. Ένα από τα signature στοιχεία του οίκου Schiaparelli, το οποίο επαναλαμβάνεται τακτικά σαν κάποιου είδους μοτίβο, είναι και η μεζούρα. Μικρή αριθμοί και η κλίμακα ενός χάρακα μπαίνουν σε τελειώματα, σε εσωτερικά σημεία αλλά και σε κοσμήματα και αξεσουάρ, δίνοντας αυτή την αίσθηση ενός item που ράβεται για σένα, ακριβώς πάνω σου.

Μόνο που στην περίπτωση της Adele οι κανονικοί αριθμοί μιας μεζούρας αντικαταστάθηκαν με τους τίτλους των τεσσάρων albums της, που είναι όλα αριθμοί. Τα 25, 21, 19 και 30 τοποθετήθηκαν διαδοχικά το ένα πάνω από το άλλο και μας έδωσαν μια πολύ όμορφη και συμβολική αφιέρωση αυτού του look σε όλη τη δουλειά που έχει κάνει η Adele όλα αυτά τα χρόνια και τις δουλειές της που τις έχουν χαρίσει αρκετά Grammys αλλά και μια αναντικατάστατη θέση στην καρδιά του κοινού.

Οι λαμπερές παρουσίες της βραδιάς.

Στο event βρέθηκαν και άλλες λαμπερές κυρίες της παγκόσμιας σκηνής με τη Dua Lipa να είναι ανάμεσα στις πιο πολυσυζητημένες αφίξεις της βραδιάς, μιας και μετά τον πρόσφατο χωρισμό της με το σκηνοθέτη Romain Gavras, τα διεθνή μέσα ασχολούνται και πάλι μαζί της. Η ίδια ήταν ιδιαίτερα όμορφη και εντυπωσιακή όπως πάντα με ένα little black dress από τη συλλογή του Tom Ford. Strapless, σε ίσια γραμμή συνοδεύτηκε με μία ζώνη επάνω στο στήθος, μαύρο καλσόν και μαύρα πέδιλα.

AP23341599229740.jpg

AP IMAGES

Άλλη μια υπέροχη παρουσία ήταν η Helen Mirren που επέλεξε επίσης ένα ολόμαυρο σύνολο του οίκου Gucci, με preppy αναφορές και το σωστό style για μία κομψή κυρία, που της αρέσει πάντα να ξεχωρίζει.

THR's 2023 Women in Entertainment Gala

(AP Photo/Chris Pizzello)

Invision

Ακολουθούν τα looks που είδαμε στο κόκκινο χαλί: