Τα 5 πιο επίκαιρα παντελόνια που θα φορέσουμε το χειμώνα -Ό,τι πιο chic

Ναταλία Κατσακιώρη
Τα 5 πιο επίκαιρα παντελόνια που θα φορέσουμε το χειμώνα -Ό,τι πιο chic

Eίναι cozy, είναι sophisticated, είναι τα παντελόνια που θα βάλουμε το χειμώνα. 

Αλλαγή σεζόν, αλλαγή τάσεων. Και ο χειμώνας ας μου επιτραπεί από τις summer lovers να πω ότι είναι ο αγαπημένος μου σε σχέση πάντα με το styling. Είναι εκείνη η υπέροχη περίοδος που μπορείς να φορέσεις όλα τα πολυτελή πανωφόρια σου να τα συνδυάσεις με μπότες και αξεσουάρ, αλλά και να κάνεις το σωστό layering.

winter_pants-(6).jpg

Mετά τη mini αυτή αποθέωση του χειμώνα, θα περάσω στο πρακτικό κομμάτι του, που μας θέλει έτοιμες να διαχειριστούμε τις χαμηλές θερμοκρασίες με στυλ και το σωστό attitude. Για το 2024 τα παντελόνια μας προβλέπονται λίγο πιο elegant και cozy από ότι συνήθως, βάζοντας μια sophisticated αύρα στην καθημερινότητά μας. Οι αποχρώσεις γίνονται πιο ιδιαίτερες, ενώ οι γραμμές παραμένουν στην πλειοψηφία του κλασικές.

Η custom λεπτομέρεια στο κοστούμι της Adele από τον οίκο Schiaparelli είχε έναν ιδιαίτερο συμβολισμό

https://www.instagram.com/reel/Cs1harlgXAq/

Εμείς συγκεντρώσαμε τα πέντε πιο updated σχέδια που πρέπει να ξέρεις πριν μπούμε στην επόμενη χρονιά.

winter_pants-(7).jpg

Η custom λεπτομέρεια στο κοστούμι της Adele από τον οίκο Schiaparelli είχε έναν ιδιαίτερο συμβολισμό

Τα 5 must παντελόνια του χειμώνα.

Κοτλέ παντελόνι

Είναι ένα ωραίο, cozy ύφασμα που ταιριάζει τέλεια στον χειμερινό καιρό και τα χοντρά πλεκτά μας. Τα neutrals είναι σίγουρα οι αποχρώσεις τους.

winter_pants-(4).jpg

Tailored λευκό παντελόνι

Όχι τζιν, όχι δερμάτινο. Ένα ωραίο λευκό παντελόνι σε βαμβάκι ή και μαλλί είναι ότι πιο elegant μπορείς να προσθέσεις στη winter ντουλάπα σου. Μιλάμε για το απόλυτο quiet luxury piece.

winter_pants-(3).jpg

90s grey

Όχι οποιοδήποτε γκρι, αλλά αυτό το υπέροχο γκρι μελανζέ που αποθεώθηκε στην πιο stylish -και ευτυχισμένη- δεκαετία της ζωής μας. Η wide leg και η cigarette γραμμή του ταιριάζουν περισσότερο.

winter_pants-(5).jpg

Midnight blue denim

Όλα τα τζιν είναι τάση για το 2024, αλλά αυτό το σκούρο μπλε denim παντελόνι θα το βλέπεις παντού. Το μεγάλο του θετικό είναι ότι μπορεί πολύ εύκολα να φορεθεί σε ένα βραδινό outfit, οπότε προμηθεύσου το και για τις γιορτές.

winter_pants-(1).jpg

Knitted palazzo

Ή αλλιώς όταν το παντελόνι των ονείρων σου γίνεται ξαφνικά τάση. Άνετο, stylish, μαλακό και παράλληλα cool δεν είναι ένα item για τη homewear συλλογή σου, αφού θα το φορέσεις κανονικά με τα flats της συλλογής σου και θα απολαύσεις τις πιο ζεστές βόλτες στο κρύο.

winter_pants-(2).jpg