Μέσα σε 10 μέρες η Sydney Sweeney απέκτησε την γκαρνταρόμπα μια ντίβας του Hollywood

Ναταλία Κατσακιώρη
Μέσα σε 10 μέρες η Sydney Sweeney απέκτησε την γκαρνταρόμπα μια ντίβας του Hollywood

Και το slay είναι λίγο για να περιγράψει τα σχόλια στα social media.

Υπάρχει μία συγκεκριμένη αντιμετώπιση του κοινού σε κάθε ηθοποιό που παίζει στις λεγόμενες «εφηβικές» σειρές. Ότι στα μάτια μας είναι πάντα παιδιά. Βέβαια, το Euphoria δεν ήταν ακριβώς μία σειρά για εφήβους, αφού μιλάμε για ένα δυναμικό δράμα που καθήλωσε εκατομμύρια θεατές και μας έκανε να ερωτευτούμε τη Zendaya, τη Sydney Sweeney και όλους τους υπόλοιπους ηθοποιούς που συμμετείχαν στο cast. Σκοτεινό και πρωτοποριακό δημιούργησε ολόκληρη σχολή. Αλλά ποιο μπορεί να είναι το επόμενο βήμα για τους ηθοποιούς αυτούς, εκτός από τη super star Zendaya;

https://www.instagram.com/reel/C0zJh76L6sD/

Η Sydney Sweeney προωθεί αυτή την περίοδο τη νέα της ταινία «Anyone but you» που έκανε πρεμιέρα πριν λίγες μέρες και έγινε talk of the town με τα εκπληκτικά looks που διάλεξε για όλες αυτές τις δημόσιες εμφανίσεις που έχει στα πλαίσια της διαφήμισης της ταινίας. Είναι σαν να την παρακολουθούμε να περνάει στην ενηλικίωση, αποκτώντας τον αέρα -αλλά και το στυλ- μιας κανονικής ντίβας του Hollywood.

Αυτό είναι το statement χρώμα που θα έχουν τα party shoes των γιορτών

Η Sydney Swweney και τα 9 statement looks της εβδομάδας της.

Όπως ξέρουμε όλοι το να κάνεις promotion για μία νέα ταινία είναι αρκετά πιο περίπλοκο από ότι φαίνεται και νομίζει το κοινό. Συνεντεύξεις και εμφανίσεις σε τηλεοπτικά shows και εκπομπές, όπου όλα πρέπει να γίνονται γρήγορα, ενώ οι περισσότεροι stars μένουν σε ένα κεντρικό ξενοδοχείο και εκεί στήνουν ένα μικρό στρατηγείο. Στην περίπτωση της Sydney όλα ήταν κάπως πιο εύκολα, γιατί είχε στο πλευρό της τη Molly Dickson, μία από τις κορυφαίες στυλίστριες που συνεργάζεται με πολλές stars και ξέρει πώς να διαχειριστεί τη δημόσια εικόνα μιας γυναίκας όπως η Sydney Sweeney, η οποία τώρα στην ουσία συστήνεται και πάλι στο κοινό.

sydney_sweeney-(8).jpg

Με look Schiaparelli.

Μέσα σε αυτή την εβδομάδα, λοιπόν, είδαμε εννιά εκπληκτικά σύνολα σε συνεργασία με πολλούς κορυφαίους οίκους μόδας και designers, οι οποίοι δημιούργησαν total εμφανίσεις για τη Sydney. Ξεχώρισε το ολόλευκο Schiaparelli look, το ροζ outfit του Versace αλλά και το κατακόκκινο custom Balmain φόρεμα με τα μεγάλα τριαντάφυλλα.

sydney_sweeney-(13).jpg

Με σύνολο Versace.

Τo look της πρεμιέρας ήταν ένα custom look του οίκου Miu Miu με sparkly πέτρες να δημιουργούν ένα μοναδικό μωσαϊκό. Η παρακάτω gallery έχει όλα τα looks της Sydney που ξεχώρισαν.

https://www.instagram.com/p/C0wrqQGr7Kp/