Μαρία Σολωμού: Το αγαπημένο της μπουφάν έχει το ροκ στυλ που φαντάζεσαι -3 προτάσεις για shopping

Μαρία Σολωμού: Το αγαπημένο της μπουφάν έχει το ροκ στυλ που φαντάζεσαι -3 προτάσεις για shopping

Ένα τέτοιο jacket φόραγε και η πριγκίπισσα Diana. 

Τέλειωσε το Fame Story και το μόνο που ίσως μας έχει ήδη λείψει είναι η Μαρία Σολωμού και τα ανατρεπτικά της σύνολα στα lives της Παρασκευής. Γιατί από μόνα τους αποτελούσαν θέμα συζήτησης και πολλών διαφωνιών στα social media και ιδιαίτερα κάτω από τα posts που έκανε συνήθως η Μαρία στο προσωπικό της προφίλ στo Instagram. Τα αποκαλυπτικά, sexy φορέματα ήταν τα αγαπημένα της, με το χρυσό cut out dress του τελικού να είναι και η τελευταία της απάντηση στους επικριτές της. Σου αρέσει δεν σου αρέσει το στυλ της Μαρίας Σολωμού, οφείλεις να παραδεχτείς ότι έχει άποψη και σίγουρα δεν φοβάται να την εκφράσει.

https://www.instagram.com/p/C1R67JNNzEc/

Μετά το τέλος, λοιπόν, αυτών των τηλεοπτικών της εμφανίσεων συνεχίζουμε να βλέπουμε τις ενδυματολογικές της επιλογές σχεδόν αποκλειστικά στο Instagram. Τις τελευταίες μέρες η Μαρία ανέβασε κάποιες φωτογραφίες από ένα ακόμη ταξίδι της στην αγαπημένη της Θεσσαλονίκη και εμείς ξεχωρίσαμε το αγαπημένο της μπουφάν για το χειμώνα του 2024, αφού ποζάρει με αυτό σε όλες τις casual εμφανίσεις της στη συμπρωτεύουσα.

Bomber jacket: Μία ξεχωριστή επιλογή για το χειμώνα.

Μπορεί τα παλτό και τα puffers να είναι σταθερά αγαπημένα μας, όταν έχει κρύο, αλλά η Μαρία Σολωμού έχει μια διαφορετική πρόταση για σένα, προτιμώντας ένα bomber jacket σε κολεγιακό στυλ. Μιλάμε για ένα μπουφάν με χοντρά, δερμάτινα μανίκια, ασπρόμαυρο λάστιχο και άλλα motifs κεντημένα σε διάφορα σημεία. Ας μην ξεχνάμε πως το συγκεκριμένο jacket υπήρξε αγαπημένο και της πριγκίπισσας Diana, η οποία το συνδύαζε με την κλασική της pencil φούστα και μαύρες, χαμηλές γόβες.

https://www.instagram.com/p/C14MG6GNV8q/

Φυσικά, η Μαρία το συνδύασε με το αγαπημένο της τζιν παντελόνι, χοντρό φούτερ με το logo «New York» στο στήθος, ενώ τα παπούτσια που επέλεξε είναι τα chunky αρβυλάκια της, που την έχουμε δει να τα φοράει κυριολεκτικά παντού.

Κεφάλαιο φούστες: Τα 5 σχέδια που θα κυριαρχήσουν στις τάσεις του 2024

maria_solomou-(2).jpg

Είναι ένα πολύ όμορφο μπουφάν, που ξεφεύγει από τα συνηθισμένα και θα μπορέσεις να φορέσεις και το πρωί με casual looks αλλά και το βράδυ με κάποια απλά, βραδινά outfits.

3 shopping επιλογές για να υιοθετήσεις το στυλ: