Το ολόμαυρο look της Βίκυς Καγιά είναι ιδανικό για βόλτες στην πόλη -Με maxi παλτό και cozy κασκόλ

Το ολόμαυρο look της Βίκυς Καγιά είναι ιδανικό για βόλτες στην πόλη -Με maxi παλτό και cozy κασκόλ

Το μαύρο είναι το χρώμα της minimal Βίκυς και το απογείωσε σε ένα και μόνο χειμερινό look.

Μας λείπει τελικά η Βίκυ Καγιά από την τηλεόραση; Μας λείπει είναι η αλήθεια, γιατί μπορεί να μην έχουμε τη δυνατότητα να κρίνουμε ως τηλεκριτικοί αλλά μπορούμε να πούμε τη γνώμη μας ως γυναίκες που αγαπάμε τη μόδα και θέλουμε να βλέπουμε τις συμβουλές της Βίκυς ως fashion expert. Τα σχόλιά της στο Shopping Star ήταν άκρως χρήσιμα και διασκεδαστικά παράλληλα, αφού μέσα από όλα αυτά τα χρόνια που ακούγαμε τα styling tips της Βίκυς μάθαμε κάτι και για το δικό μας προσωπικό στυλ, αλλά και για τον τρόπο που ντύνεται η Βίκυ, που είναι πάντα τόσο κομψή και φροντισμένη.

https://www.instagram.com/reel/C1HXsGWIuqy/

Έχοντας καταλάβει ότι το κοινό, λοιπόν, θέλει να βλέπει μικρές πτυχές της ντουλάπας της, η Βίκυ αποφάσισε να μας δίνει τώρα πια τα χρήσιμα tips της μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ανεβάζοντας τακτικά βιντεάκια με σύνολα που θα μπορούσαμε και εμείς να αντιγράψουμε πρωί και βράδυ.

https://www.instagram.com/reel/CzlOz9JI5_d/

Critics Choice Awards 2024: Οι 3 τάσεις που φόρεσαν οι stars στο κόκκινο χαλί -Παγιέτες και φιόγκοι!

Το ολόμαυρο outfit της Βίκυς Καγιά είναι ότι πιο cozy μπορείς να φορέσεις.

Το total black είναι ένα από τα πιο χαρακτηριστικά και αγαπημένα outfits της Βίκυς Καγιά, η οποία σίγουρα είναι οπαδός του minimal chic. Και το χειμώνα αλλά και το καλοκαίρι, η Βίκυ εμφανίζεται με total black outfits που δεν αντικαθιστά εύκολα με κάποια άλλη απόχρωση. Έτσι και μέσα στο Σαββατοκύριακο, ένα παγωμένο Σαββατοκύριακο που κάναμε όλες τις βόλτες μας στην πόλη μόλις είδαμε τον πρώτο ήλιο, η Βίκυ ανέβασε μια σειρά από φωτογραφίες, όπου την είδαμε στο κέντρο της Αθήνας με ένα ολόμαυρο look με όλα τα απαραίτητα items του χειμώνα.

vicky_kaya-(5).jpg

Ξεκινάμε με το μαύρο, υφασμάτινο παντελόνι και τα μαύρα αρβυλάκια. Συνεχίζουμε με το μαύρο, maxi παλτό και την top handle τσάντα από μαλακό δέρμα, ένα item που είναι must στα φετινά αξεσουάρ, για να ολοκληρώσουμε με το μαύρο, κλασικό κασκόλ και τα μαύρα γυαλιά ηλίου. Και κάπου θα πρέπει να συνειδητοποιήσεις ότι όλα αυτά τα διαχρονικά items της ντουλάπας μας θα πρέπει να έχουν καλή ποιότητα και τη σωστή γραμμή για το στυλ και το σωματότυπό σου. Αυτό είναι και το tip που θα σου έδινε σίγουρα η Βίκυ!