10 σύνολα για να ντυθείς κομψά στο κρύο -Γιατί το στυλ «κρεμμύδι» είναι σίγουρα out!

Ναταλία Κατσακιώρη
10 σύνολα για να ντυθείς κομψά στο κρύο -Γιατί το στυλ «κρεμμύδι» είναι σίγουρα out!
Photo Credot: Valentina Valdinoci/IMAXTREE.COM

Ζεστή και super stylish ακόμη και μέσα στo κρύο. 

Περνάμε το πρώτο πραγματικά χειμωνιάτικο διάστημα με τα μεγάλα κρύα να έχουν έρθει εδώ και κάποιες μέρες στη χώρα μας. Βροχές, αέρας ακόμη και χιόνια αναμένονται μέσα στα επόμενα εικοσιτετράωρα σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας και η αλήθεια είναι ότι μέχρι στιγμής είχαμε κάπως κακομάθει με τις λιακάδες και τις υψηλές θερμοκρασίες. Αν πάρουμε μία μικρή απόσταση και δούμε την κλιμαστική αλλαγή καθαρά σε σχέση με τον τρόπο που ντυνόμαστε, θα παρατηρήσουμε ότι τα τελευταία χρόνια οι συνθήκες έχουν σίγουρα επηρεάσει αρκετά και εμάς και το στυλ μας.

cold-weather-looks-(23).jpg

Και αυτό γιατί δεν έχουμε πλέον συνηθίσει να ζούμε σε ένα ξεκάθαρα χειμωνιάτικο τοπίο, οπότε κάπως έτσι έχουμε αφήσει πίσω μας και το καθαρά cozy ντύσιμο με τα χοντρά πανωφόρια, τα μεγάλα κασκόλ, τις ζεστές μπότες και τα χειμερινά head pieces. Είναι όμως και αυτοί οι τρεις-τέσσερις μήνες, που απαιτούν ένα τέτοιου είδους styling και δεν θέλουμε να μας βρουν απροετοίμαστες. Βγάλε τα extra χοντρά ρούχα της ντουλάπας σου μπροστά και πάρε έμπνευση από τα καλύτερα street style looks των πιο αγαπημένων κοριτσιών της μόδας. Η Νέα Υόρκη, το Λονδίνο και το Παρίσι κρύβουν το ιδανικό inspo στους δρόμους τους, τώρα που η θερμοκρασία υποχώρησε σημαντικά.

cold-weather-looks-(21).jpg

Όλα ξεκινάνε και τελειώνουν και πάλι με το γνωστό σου και αγαπημένο mix and match. Αυτές τις μέρες θα σου πω να αποφύγεις το υπερβολικό layering, ειδικά στην περίπτωση που έχεις επιλέξει ένα ογκώδες πανωφόρι, όπως μία faux γούνα ή ένα puffer jacket, για τους ευνόητους λόγους. Μπορείς απλώς να περιοριστείς σε ένα όμορφο, cozy πουλόβερ με χοντρή πλέξη, ένα ζεστό παντελόνι με σύνθεση από μαλλί ή κάποιο άλλο υλικό με φυσικές ίνες, τα οποία θα συμπληρώσεις προφανώς με ένα πανωφόρι που θα σου πρότεινα να είναι εντυπωσιακό, για να κάνει ένα δικό του statement. Χρώματα, ιδιαίτερες υφές ακόμη και prints μπορούν να μετατρέψουν ένα ζεστό και πρακτικό σύνολο σε ultra fashionable.

cold-weather-looks-(12).jpg

Styling tricks: 4 τρόποι που οι Γαλλίδες κάνουν τα looks τους να ξεχωρίζουν το χειμώνα

10 σύνολα για να ντυθείς κομψά στο κρύο: