H Kristin Davis κάνει unboxing στην πρόσκληση για το show του Jacquemus -Και γίνεται εννοείται viral

Ναταλία Κατσακιώρη
H Kristin Davis κάνει unboxing στην πρόσκληση για το show του Jacquemus -Και γίνεται εννοείται viral

(Photo by Evan Agostini/Invision/AP)

Invision

Το νέο show με του αγαπημένου σχεδιαστή αναμένεται στις 29 Ιανουαρίου.

Υπήρξα φανατική τηλεθεάτρια του Sex & The City. Ξεκίνησα να το βλέπω σε επαναλήψεις της ελληνικής τηλεόρασης αργά το βράδυ, όταν ακόμη ήμουν στο λύκειο και πριν ξεκινήσω την προετοιμασία των πανελληνίων. Οπότε έχω με κάποιον τρόπο εντρυφήσει και στις τέσσερις πρωταγωνίστριες. Και θα σου πω το εξής: η Σάρλοτ ήταν πάντα η πιο αδικημένη. Η πριγκίπισσα της Park Avenue που όλες θεωρούσαν μικροαστή ως προς τις αντιλήψεις της και συντηρητική, απλώς επειδή τολμούσε να είναι ο εαυτός της και να διεκδικεί αυτό που ήθελε και ονειρευόταν για τη ζωή της. Μόνο στους τελευταίους κύκλους πήρε τη ζωή της στα χέρια της και απέκτησε τη δύναμή της. Όταν βρήκε τον άνθρωπο που την αγάπησε ακριβώς όπως ήταν. No matter what.

Sarah Jessica Parker, Kristin Davis, Kim Cattrall, Cynthia Nixon

AP Images

Επίσης, θεωρώ ότι ήταν και αρκετά αδικημένη ως προς το κομμάτι του styling, αν και η Patrizia Fields δημιούργησε αριστουργηματικά το στυλ της συγκεκριμένης ηρωίδας, που πολλά από τα όσα φορούσε ήταν και συμβολικά. Έρχεται, λοιπόν, ένας άκρως αγαπημένος σχεδιαστής της Gen Z, να την κάνει πρωταγωνίστρια σε ένα απροσδόκητο σποτάκι. Μιλάμε φυσικά για τον Simon Porte Jacquemus και το νέο Instagram post του οίκου του που έχει γίνει viral.

kristin_davis-(8).jpg

Μπότες με χαμηλό τακούνι: Τα 4 στυλ που αξίζει να επενδύσεις στις χειμερινές εκπτώσεις

H δικαίωση της Σάρλοτ που έγινε επιτέλους μούσα ενός σχεδιαστή.

Η αναφορά ήταν σαφής. Μία μέρα πριν την αποκάλυψη του βίντεο, ο Simon ανέβασε στο δικό του λογαριασμό μια φωτογραφία της τηλεοπτικής Σάρλοτ, κατά κόσμον Kristin Davis, με ένα από τα πιο χαρακτηριστικά της looks. Μαύρη pencil φούστα, cami top και ένα απλό v-neck πλεκτό δεμένο στους ώμους. Κάπου εκεί στηρίχθηκε και η έμπνευση της πρόσκλησης για το show του οίκου Jacquemus, όπου βλέπουμε την Kristin Davis να παραλαμβάνει ένα άψογο λευκό πακέτο, το οποίο ανοίγει με τα λευκά της γάντια και βγάζει από μέσα ένα v-neck γκρι πλεκτό.

https://www.instagram.com/p/C2NjcO5teQG/

Στις ετικέτες του βλέπουμε τον τίτλο του show, Les Sculptures, ενώ η ίδια το ανοίγει με προσοχή, το σιδερώνει και καταλήγει να το δένει πάνω από το λευκό της πουκάμισο με έναν απλό κόμπο.

https://www.instagram.com/reel/C2NXU9VMhX-/

Όμορφη, χαμογελαστή και άερινη η Davis μας δίνει ένα δυνατό Σάρλοτ vibe. Λέτε η collection να έχει έμπνευση από όλα τα 90s και 00s preppy κορίτσια της Park Avenue;