Οδηγός αγοράς: Τα πιο stylish ζεστά πανωφόρια που θα βρεις τώρα σε έκπτωση

Ναταλία Κατσακιώρη
Οδηγός αγοράς: Τα πιο stylish ζεστά πανωφόρια που θα βρεις τώρα σε έκπτωση

Πριν βγεις για ψώνια έλα να κάνουμε μαζί την καλύτερη έρευνα αγοράς.

Οι εκπτώσεις είναι η ιδανική εποχή για να προχωρήσεις σε μία αγορά- επένδυση, όπως λέμε συχνά στα άρθρα μας οι editors. Και νομίζω ότι όλοι αντιλαμβανόμαστε το νόημα ενός τέτοιου «όρου». Όταν οι τιμές πέφτουν και έχουμε τη δυνατότητα να βρούμε σε προσφορά κάποια ποιοτικά items, τα οποία συνήθως βρίσκονται σε πιο υψηλές τιμές, τότε σίγουρα μιλάμε για μία fashion επένδυση. Προσφορές και εκπτώσεις τρέχουν όλο το χρόνο σε διάφορα φυσικά και ηλεκτρονικά καταστήματα, αλλά οι χειμερινές εκπτώσεις του Ιανουαρίου είναι διαφορετικές.

Και αυτό γιατί μέσα στον πρώτο μήνα της νέας χρονιάς κάνουμε και έναν νέο προγραμματισμό της ντουλάπας μας και του στυλ μας γενικότερα, οπότε μαζί με τα fashion resolutions του 2024 είναι η στιγμή να κάνουμε και τη wish list μας.

First things first που λέει και το γνωστό ρητό, οπότε ξεκινάμε με τα πιο σημαντικό στοιχείο της λίστας μας, το οποίο πρέπει και να τοποθετηθεί στην κορυφή της. Ένα καινούργιο πανωφόρι. Καλό θα ήταν να ξεκινήσεις πριν την έρευνα αγοράς με μια ματιά στη ντουλάπα σου και τα πανωφόρια που έχεις ήδη. Θα το λέω και θα το ξαναλέω, πρέπει πρώτα να ξέρεις τι έχεις ήδη, για να ψωνίσεις σωστά.

jackets_on-sale-(2).jpg

Και για να καταλήξεις στην οριστική σου απόφαση θα πρέπει να λάβεις φυσικά υπόψη σου και τις αντικειμενικές και άκρως πρακτικές σου ανάγκες. Χρειάζεσαι ένα ζεστό πουπουλένιο μπουφάν, ένα μακρύ παλτό, μία faux γούνα ή μήπως ένα shearling μπουφάν που θα αντικαταστήσει το φθινοπωρινό σου δερμάτινο μέσα στο χειμώνα;

jackets_on-sale-(8).jpg

To 2024 οι τάσεις της σεζόν τα έχουν όλα, ευτυχώς για εμάς, γιατί όσο και αν η κάθεμία μας έχει διαμορφώσει ένα συγκεκριμένο στυλ, πάντα θέλουμε και μια μικρή ανανέωση ή να δοκιμάσουμε κάτι καινούργιο, κάτι ανατρεπτικό. Τα maxi παλτό με λεπτομέρειες από faux γούνα και 70s αέρα είναι ας πούμε μία πρωτότυπη επιλογή την οποία μπορείς να κάνεις αν έχεις ήδη ένα κλασικό παλτό και ένα ωραίο puffer. Παρακάτω σου προτείνουμε πανωφόρια για όλα τα γούστα και τα πορτοφόλια.

Μπότες με χαμηλό τακούνι: Τα 4 στυλ που αξίζει να επενδύσεις στις χειμερινές εκπτώσεις

jackets_on-sale-(6).jpg

Editor's choices: