Το καμηλό παλτό είνα το αγαπήμενο της Αθηνάς Οικονομάκου -Δες πώς το συνδύασε με τζιν παντελόνι

Το καμηλό παλτό είνα το αγαπήμενο της Αθηνάς Οικονομάκου -Δες πώς το συνδύασε με τζιν παντελόνι

Είναι το παλτό που έχει αντικαταστήσει το μαύρο.

Το κρύο αυτές τις μέρες είναι αισθητό και εμείς επιτέλους μπορούμε να «γιορτάσουμε» το χειμωνιάτικο στυλ μας, αξιοποιώντας όλα αυτά τα items που δυστυχώς έτσι όπως εξελίσσεται ο καιρός στη χώρα μας, αξιοποιούμε ελάχιστα. Ας απολαύσουμε, λοιπόν, τις μέρες αυτές και το χοντρό, cozy ντύσιμο και ας σταματήσουμε τη γκρίνια περί παγωνιάς. Το χειμωνιάτικο styling έχει από μόνο του μια μεγάλη γοητεία και τώρα είναι η στιγμή να αποδείξεις το πόσο καλή είσαι στο layering. Το να μπορείς να συνδυάσεις το ένα ρούχο πάνω στο άλλο, δημιουργώντας ένα ισορροπημένο και κομψό outfit είναι μεγάλη προσόν στο κομμάτι της μόδας.

https://www.instagram.com/p/C1o6NRZNcNe/

Αν, όμως, δεν σου αρέσει και δεν εκτιμάς αυτό το κομμάτι του styling, μπορείς και εσύ να στηρίξεις την επόμενη εμφάνισή σου μέσα στην εβδομάδα στο αγαπημένο σου maxi πανωφόρι. Δηλαδή το παλτό σου. Η Αθηνά Οικονομάκου προτίμησε να κάνει το ίδιο και να ποντάρει στο καμηλό παλτό της, ένα item που έχει αντικαταστήσει το μαύρο μας κλασικό παλτό με μεγάλη επιτυχία και αξίζει να μπει στη συλλογή σου το χειμώνα του 2024.

6+1 σύνολα με faux γούνα - Γιατί ο Ιανουάριος είναι σίγουρα ο μήνας της

Το σύνολο της Αθηνάς Οικονομάκου με καμηλό παλτό και τζιν.

Η Αθηνά Οικοναμάκου φαίνεται ότι πήρε ένα μικρό διάστημα off μακριά από υποχρεώσεις και δουλειές για να ξεκουραστεί με την οικογένειά της κοντά στη φύση. Και φυσικά μας έχει ανεβάσει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ακρετές φωτογραφίες με όλες τις λεπτομέρειες της εκδρομής της. Εμείς αυτό που ξεχωρίσαμε ήταν το iconic σύνολό της με ένα maxi, καμηλό παλτό που μας τράβηξε την προσοχή.

athina_oikonomakou-(7).jpg

Πιο συγκεκριμένα, η Αθηνά επέλεξε ένα oversized παλτό σε ζεστό καμηλό χρώμα, με μεγάλες εξωτερικές τσέπες και ίσια γραμμή που αγκαλιάζει πολύ όμορφα το σώμα κάθε γυναίκας. Από μέσα φόρεσε ένα τζιν παντελόνι, στο αγαπημένο μας blue denim χρώμα και το συνδύασε με ένα half zip πλεκτό σε basic απόχρωση. Οι UGG μπότες της και οι χοντρές κάλτσες της ήταν μάλλον μονόδρομος για το συγκεκριμένο σύνολο. Το τέλειο fluffy αξεσουάρ για να τα αυτιά ολοκλήρωσε την όλη παιχνιδιάρικη, cozy διάθεση και απογείωσε την όλη εμφάνιση.