Puffy sleeves: Η Ζέτα Μακρυπούλια υιοθέτησε την πιο αμφιλεγόμενη τάση της σεζόν

Puffy sleeves: Η Ζέτα Μακρυπούλια υιοθέτησε την πιο αμφιλεγόμενη τάση της σεζόν

Η Ζέτα δεν θα μπορούσε να μην ακολουθήσει το trend που παίζει τώρα παντού.

Το να είσαι η παρουσιάστρια του Ρουκ Ζουκ σίγουρα δεν είναι εύκολη υπόθεση. Αυτό ήθελε να μας τονίσει η Ζέτα Μακρυπούλια μέσα από την τελευταία της ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου την είδαμε να κάνει το γνωστό ζέσταμα της φωνής της, με ένα μπουκαλάκι νερό και ένα καλαμάκι, πραγματοποιώντας πολύ συγκεκριμένες ασκήσεις. Εξάλλου, μια καθημερινή εκπομπή απαιτεί πολύ μεγάλο κόπο από ολόκληρη την ομάδα, για να μπορέσει να κρατήσει το ενδιαφέρον του κοινού τόσα χρόνια, όπως το αγαπημένο αυτό τηλεπαιχνίδι του ANT1.

https://www.instagram.com/reel/C3AVT0toheE/

Και μαζί με την προσπάθεια της ομάδας μπροστά και πίσω από τις κάμερες, έχουμε και την αντίστοιχη προσπάθεια από το styling team της Ζέτας Μακρυπούλια, που μαζί με τους make up και hair experts είναι υπεύθυνοι για τα φανταστικά looks της Ζέτας, τα οποία και απολαμβάνουμε μέσα από τις οθόνες μας. Χρώματα, ιδιαίτερα prints και κλασικά items δημιουργούν ένα εκπληκτικό αποτέλεσμα, που έχει βάλει τη Ζέτα επάξια ανάμεσα στις πιο καλοντυμένες παρουσίες της ελληνικής τηλεόρασης.

https://www.instagram.com/p/C3Af3FUoZ2R/

Ελένη Μενεγάκη: Συνδύασε το δερμάτινο παντελόνι της με ζιβάγκο και μποτάκια

Τα φουσκωτά μανίκια της Ζέτας που θέλουμε να φορέσουμε όλες.

Σίγουρα έχεις δει και εσύ τη νέα ταινία του Γιώργου Λάνθιμου με την Emma Stone -aka το Poor Things- που ακόμη και αν δεν σου άρεσε σαν ιστορία, σίγουρα θα λάτρεψες τα τέλεια κοστούμια και τα φανταστικά φουσκωτά μανίκια της ηρωίδας. Τα puffy sleeves είναι μεγάλη τάση την τελευταία σεζόν και είναι πολλοί οι σχεδιαστές που παρουσίασαν αντίστοιχα σχέδια στα shows τους. Η πάντα ενημερωμένη Ζέτα Μακρυπούλια υιοθέτησε το trend με έναν πολύ έξυπνο τρόπο, που μπορείς να ακολουθήσεις και εσύ.

1707375514176-850182898-zeta_makrupoulia-(7).jpg

Διάλεξε, λοιπόν, να συνδυάσει το navy blue παντελόνι της με τα λευκά εξώραφα, με ένα καρό πουκάμισο σε ροζ και κόκκινες αποχρώσεις, το οποίο είχε μεγάλα φουσκωτά μανίκια, και μικρά βολάν, που έκαναν ακόμη πιο έντονους τους ώμους. Φυσικά, και μάζεψε τα μαλλιά της σε ένα ponytail για να κάνει πιο ξεκάθαρο το σχέδιο του πουκαμίσου της και να το αναδείξει όπως του αξίζει.