Τα 4 στοιχεία από την ανδρική γκαρνταρόμπα που θα δανειστούμε την άνοιξη

Ναταλία Κατσακιώρη
Τα 4 στοιχεία από την ανδρική γκαρνταρόμπα που θα δανειστούμε την άνοιξη

Γιατί το να δανείζεσαι τα ρούχα του φίλου σου είναι ότι πιο cool.

Ανδρική vs γυανικεία γκαρνταρόμπα. Οι παλιότεροι εχθροί έχουν γίνει πλέον αγαπημένοι φίλοι, με τις περισσότερες από εμάς να βρίσκουμε πάντα κάτι ενδιαφέρον στη ντουλάπα του φίλου μας ή γιατί όχι και του μπαμπά μας. Τα oversized άνετα φούτερ και οι ζακέτες, τα jockey καπέλα και οι φανέλες ποδοσφαίρου, που είναι μία από τις πιο hot Y2K τάσεις της σεζόν είναι μόνο κάποια από αυτά.

men_wardrobe_trends-(2).jpg

Έτσι και αυτή η άνοιξη θα μας βρει με αρκετές επιρροές από το ανδρικό ντύσιμο και τώρα θα έχουμε όλες μία επιπλέον δικαιολογία για να παίρνουμε άνετα τα ρούχα του φίλου μας. Ένεκα οι τάσεις!

H Jennifer Lopez εμφανίστηκε χθες στο SNL και τα looks της ήταν απευθείας από τα catwalks

men_wardrobe_trends-(6).jpg

4 στοιχεία τηνς ανδρικής ντουλάπας που θα φορέσεις την άνοιξη.

Λευκό πουκάμισο: Είναι η πιο αγαπημένη και κλασική προσθήκη που πλέον έχεις σίγουρα στη ντουλάπα σου. Αλλά το ζήτημα αυτή την άνοιξη είναι να φορέσεις το πράγματι το πουκάμισο του φίλου σου. Φαρδιά μανίκια, μεγάλα πέτα και μανσέτες θα βγαίνουν από τα jackets της άνοιξης και θα είναι ότι πιο cool έχεις φορέσει τελευταία.

men_wardrobe_trends-(7).jpg

Leather jacket: Αλλά όχι οποιοδήποτε δερμάτινο μπουφάν, αλλά ένα δερμάτινο με μεγάλους ώμους, έντονα στοιχεία σε trimming και τα masculine γραμμή, που θα έρχεται σε τέλεια αντίθεση με τα ανοιξιάτικα φορέματά μας. Γενικά θέλουμε ένα δυναμικό jacket αντίστοιχης αισθητικής.

men_wardrobe_trends-(10).jpg

Grandpa blazer: Το granpa core είναι μία ολόκληρη τάση που παίζει παντού τώρα στο Tik Tok και έχει νομίζω προκύψει αυτή τη φορά μετά το street style. Δηλαδή πρώτα οι fashion insiders ξεκίνησαν να ντύνονται με items από την γκαρνταρόμπα του παππού τους και μετά είδαμε να αναπτύσσεται και ο όρος. Τα σακάκια και τα φαρδιά πουκάμισα, οι καζάκες και τα κοτλέ παντελόνια είναι ανάμεσα στο αγαπημένο inspo της τάσης. Αλλά τα σακάκια είναι αυτά που θα φορέσουμε περισσότερο από όλα.

men_wardrobe_trends-(3).jpg

Γραβάτα: Τις είδαμε σε πάρα πολλά shows με τον οίκο Louis Vuitton να είναι το αποκορύφωμα. Αν και μιλάμε για ένα από τα κύρια στοιχεία της ανδρικής γκαρνταρόμπας, μπορεί να λειτουργήσει τέλεια και σε ένα γυναικείο look με κοστούμι ή preppy φούστα. Στο street style θα βρεις αρκετή έμπνευση.

men_wardrobe_trends-(1).jpg