Η Katie Holmes μας θύμισε ένα αγαπημένο trend μέσα από το street style της Νέας Υόρκης

Ναταλία Κατσακιώρη
Η Katie Holmes μας θύμισε ένα αγαπημένο trend μέσα από το street style της Νέας Υόρκης
Photo Credit: Francesca Babbi/launchmetrics.com/spotlight

Αυτή ήταν ο κορυφαία της εμφάνιση που ξεχώρισε στους δρόμους της Νέας Υόρκης.

Οι celebrities αποτελούν πλέον ένα πολύ σημαντικό κομμάτι της λίστας των καλεσμένων των fashion weeks και η συγκεκριμένη τάση φαίνεται να γιγαντώνεται, αντί να υποχωρεί. Είναι ένα σύστημα εξάλλου που αλληλοτροφοδοτείται. Από τη μία έχουμε όλες αυτές τις κυρίες της μικρής ή της μεγάλης οθόνης και της μουσικής σκηνής που είναι τα απόλυτα style icons της εποχής μας, οι οποίες αναζητούν συνεργασίες με κορυφαίους οίκους, και από την άλλη μεγάλα maisons που αναζητούν με τη σειρά τους ambassadors. Γιατί στην εποχή μας τα πρόσωπα ισοδυναμούν με ένα ολοκληρωμένο προϊόν.

Η Katie Holmes, λοιπόν, μία από τις πιο αγαπημένες κατοίκους της Νέας Υόρκης βρίσκεται σταθερά στα πρόσωπα που παρακολουθούν τα shows της New York Fashion Week, έχοντας παράλληλα μια πάρα πολύ συγκεκριμένη αισθητική, η οποία έχει γίνει κατά καιρούς πηγή έμπνευσης για τις fashion insiders.

Μέσα, λοιπόν, στις προηγούμενες μέρες ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε στους δρόμους του μεγάλου μήλου με ένα outfit που επανέφερε έτσι απλά ένα άκρως αγαπημένο trend. Το λευκό, ρομαντικό σύνολο. Πιο συγκεκριμένα, η Katie Holmes επέλεξε μία ασύμμετρη slip skort, με λεπτομέρειες από δαντέλα με matching αμάνικο top με turtleneck λαιμό, το οποίο συνδύασε ανατρεπτικά με ένα ζευγάρι μαύρες μπότες λουστρίνι.

NYFW24: H Beyonce και η Blake Lively ήταν το θέμα συζήτησης των front rows της Νέας Υόρκης

white_romantic_dress-(8).jpg

Το λευκό ρομαντικό outfit είναι η τάση που θα φορέσουμε την άνοιξη.

Η άνοιξη είναι συναίσθημα. Μιλάμε για μία εποχή που ο χαρακτηρισμός αυτός της ανήκει δικαιωματικά και το στυλ μας οφείλει να ακολουθήσει αυτό το συναίσθημα και το inspo της Katie Holmes, επιλέγοντας να φορέσουμε ένα ρομαντικό σύνολο στην παλέτα του λευκού.

white_romantic_dress-(10).jpg

Και όταν λέμε παλέτα του λευκού εννούμε φυσικά το pure white αλλά και το λευκό της κρέμας, το σπασμένο λευκό του πάγου και το off white. Όλα τα παραπάνω χρώματα εμφανίστηκαν σε πάρα πολλές συλλογές αγαπημένων μας brands και designers και η αλήθεια είναι ότι οι ρομαντικές νότες τα αναδεικνύουν μοναδικά.

Ελαφριές δαντέλες, κιπούρ, βολάν και ντραπέ, διαφάνειες και βαμβακερά υφάσματα με κεντήματα είναι εδώ για να δημιουργήσουν φορέματα και φούστες, θηλυκά tops και πουκάμισα, τα οποία θα παντρέψουμε με τα πανωφόρια της άνοιξης, ξεκινώντας με τις καμπαρντίνες και τα δερμάτινα jackets μας.

white_romantic_dress-(5).jpg

Το street style μας δίνει έμπνευση για αυτό το άκρως ενδιαφέρον mix and match.

NYFW 2024: Φιόγκοι, τεράστια μανίκια και sexy glam ήταν τα highlights στα shows της χθεσινής μέρας

white_romantic_dress-(9).jpg