Η Βάσω Λασκαράκη με κομψό casual look που είχε 3 απαραίτητα items-Παλτό, τζιν παντελόνι και sneakers

Η Βάσω Λασκαράκη με κομψό casual look που είχε 3 απαραίτητα items-Παλτό, τζιν παντελόνι και sneakers

Το τρίπτυχο της επιτυχίας κρύβεται στα πιο απλά items της ντουλάπας σου.

Η Βάσω Λασκαράκη είναι μία από τις πιο αγαπημένες παρουσίες της ελληνικής showbiz αυτή τη στιγμή και έχει ένα πολύ ιδιαίτερο δέσιμο με το κοινό που την ακολουθεί φανατικά. Και λέω ακολουθεί, γιατί πλέον στο παιχνίδι μπαίνουν πολύ δυναμικά και τα social media. Η Βάσω ξεκίνησε φυσικά από το θέατρο και έγινε πολύ σύντομα μια αγαπημένη τηλεοπτική ηθοποιός, έχοντας στο ενεργητικό της πολλές επιτυχημένες σειρές. Φέτος, όμως, έκανε το μεγάλο βήμα και ανέλαβε την παρουσίαση της απογευματινής εκπομπής του ΣΚΑΙ, με τίτλο «Break».

https://www.instagram.com/p/C2zfyH-tCSA/

Κάνουμε, λοιπόν, ένα διάλλειμα μαζί με τη Βάσω και απολαμβάνουμε τον καφέ του Σαββατοκύριακου παρέα με συνεντεύξεις και άλλα θέματα από την ομάδα. Γιατί η Βάσω έχει και πολλούς πιστούς followers που αγαπούν να βλέπουν όλα τα details από την προσωπική της ζωή και -φυσικά- από το στυλ της. Η Βάσω έχει διατηρήσει ένα δικό της style μέσα στα χρόνια, με απλά casual στοιχεία, τα οποία φροντίζει να μπερδεύει με statement items, δημιουργώντας εντυπωσιακά outfits που μας δίνουν έμπνευση.

Η Τζένη Θεωνά βρήκε τα τέλεια ανατρεπτικά μποτάκια για ένα basic ασπρόμαυρο look

Η Βάσω Λασκαράκη με το σωστό casual afternoon look.

Πολλές φορές θα διαπιστώσεις ότι δυσκολεύεσαι περισσότερο να βρεις το κατάλληλο outfit, όταν έχεις να κάνεις μια απλή έξοδο το απόγευμα για ψώνια, φαγητό ή ποτό ας πούμε, παρά για να πας σε ένα πιο επίσημο, βραδινό event. Και αυτό γιατί σε μια τέτοια περίσταση είσαι συνήθως απροετοίμαστη. Η Βάσω Λασκαράκη έκανε μέσα στις προηγούμενες μέρες μια βόλτα στα νότια προάστια και πιο συγκεκριμένα στη Γλυφάδα και μας έδωσε έμπνευση και για το δικό μας afternoon look.

vaso_laskaraki-(1).jpg

Photo: NDP Photo Agency

Όλη η ουσία και η επιτυχία του συγκεκριμένου outfit είναι στη σωστή επιλογή των basics, κάτι που έχουμε συζητήσει πολλές φορές. Τι φόρεσε, λοιπόν, για μια απογευματινή βόλτα; Ένα ίσιο τζιν παντελόνι σε cropped γραμμή, για να μπορεί να αναδείξει σωστά και τα λευκά της sneakers, τα οποία είχαν και ένα λεοπάρ σήμα στο πλάι.

vaso_laskaraki-(3).jpg

Photo: NDP Photo Agency

Το πανωφόρι που ολοκλήρωσε το outfit ήταν το maxi, καμηλό παλτό με σταυρωτά κουμπιά και τα μια ζώνη που τονίζει τη μέση. Είναι το πιο επίκαιρο παλτό για το 2024 και εδώ λειτούργησε πολύ σωστά συμπληρωματικά με το συγκεκριμένο casual look.

Βρήκαμε το viral cut out παντελόνι της Taylor Swift -Τρεις παρόμοιες επιλογές για σένα

vaso_laskaraki-(2).jpg

Photo: NDP Photo Agency