Η Κλέλια Ανδριολάτου έκανε ένα total black βραδινό outfit με sneakers

Η Κλέλια Ανδριολάτου έκανε ένα total black βραδινό outfit με sneakers

Γιατί τα sneakers μας μπορούν να έρθουν μαζί μας παντού.

Ναι προφανώς και η άνεση έχει πλέον γίνει η απόλυτη προτεραιότητά μας σε σχέση με τα ρούχα που επιλέγουμε στην καθημερινότητά μας. Καμία μας δεν θέλει να περάσει τη μέρα της με ένα στενό άβολο outfit ή ένα ζευγάρι παπούτσια που δεν την αφήνει να περπατήσει όπως θέλει. Ειδικά όταν μιλάμε για παπούτσια, κάθε γυναίκα θα έχει να σου διηγηθεί και μια μικρή ιστορία που μοιάζει με εφιάλτη με κάποιο σχέδιο που την έχει αναγκάσει να μείνει καθηλωμένη σε μια καρέκλα όλο το βράδυ. Αυτά, όμως, πρέπει σιγά-σιγά να μείνουν στο παρελθόν μας και να κάνουμε κάποιες καλύτερες επιλογές, που θα μας ξεκουράσουν ενώ ταυτόχρονα δεν θα μας στερήσουν τίποτα από το στυλ μας.

Photo-by-Klelia-Andriolatou-on-December-12-2023.-May-be-an-image-of-coat-and-text..jpg

Photo: Instagram/@klelia_andriolatou

Η Κλέλια Ανδριολάτου, μία από τις παρουσίες που σίγουρα παρακολουθείς και εσύ στο Instagram, μας έδειξε μια πολύ ωραία πρόταση σε μία βραδινή της έξοδο στο θέατρο και μας έδωσε έμπνευση για το πώς μπορούμε και εμείς να φορέσουμε τα sneakers μας με ένα total black βραδινό outfit, χωρίς να μοιάζουν περίεργα με το υπόλοιπο styling.

Η Katie Holmes μας θύμισε ένα αγαπημένο trend μέσα από το street style της Νέας Υόρκης

H Κλέλια Ανδριολάτου συνδύασε τα sneakers της με γούνα.

Και όμως λειτουργεί! Και στην συγκεκριμένη περίπτωση λειτούργησε απόλυτα αυτός ο ανατρεπτικός συνδυασμός, τον οποίο επέλεξε η νεαρή πρωταγωνίστρια του Χριστόφορου Παπακαλιάτη. Πιο συγκεκριμένα την είδαμε με ένα μαύρο, wide leg παντελόνι και μια εκκεντρική γούνα με bold μανίκια και μια ιδιαίτερη υφή που την έκανε να μοιάζει σαν να έχει δημιουργηθεί με φτερά.

klelia_andriolatou-(1).jpg

Photo: NDP Photo Agency

ndpphoto@gmail.com

Η μαύρη μεγάλη τσάντα που φόρεσε στον ώμο της ήταν ομολογουμένως μια επιλογή που σίγουρα δεν περιμέναμε για το συγκεκριμένο look αλλά αμέσως δικαιολογήθηκε από τα sneakers που φόρεσε από κάτω, ολοκληρώνοντας επίσης ανατρεπτικά ένα επίσημο βραδινό outfit. Και με έναν περίεργο τρόπο όλα αυτά τα ετερόκλητα στοιχεία ταιριάζουν απόλυτα μεταξύ τους.

Η λάμψη που ήθελε για να γίνει λίγο πιο glam η εμφάνισή της ήρθε με το αγαπημένο της κόκκινο κραγιόν και μια στέκα με shiny στοιχεία, που φώτισε διακριτικά το πρόσωπο και έδωσε ένα touch of luxury επίσης.

klelia_andriolatou-(2).jpg

Photo: NDP Photo Agency

ndpphoto@gmail.com
klelia_andriolatou-(3).jpg

Photo: NDP Photo Agency

ndpphoto@gmail.com