Hello March! 15 σύνολα που θα φορέσουμε τον πρώτο μήνα της άνοιξης

Ναταλία Κατσακιώρη
Hello March! 15 σύνολα που θα φορέσουμε τον πρώτο μήνα της άνοιξης
Photo Credit: Francesca Babbi/launchmetrics.com/spotlight

Καλό μήνα με ανοιξιάτικη έμπνευση στο στυλ μας και 15 outfits για να φορέσεις μέσα στο Μάρτιο.

Καλωσήρθες άνοιξη, επιτέλους αφήνουμε -τυπικά φυσικά- τον χειμώνα πίσω μας, γιατί δεν περιμένουμε βέβαια από τη μία μέρα στην άλλη να φορέσουμε κοντομάνικα. Όπως και να έχει η μέρα θα συνεχίσει να μεγαλώνει, ο ήλιος θα γίνεται καθημερινή σταθερά μας και εμείς θα αρχίσουμε να μετράμε αντίστροφα προς το καλοκαίρι. Ο πρώτος μήνας της άνοιξης ισοδυναμεί με την ελπίδα, με την αναγέννηση της διάθεσής μας και φυσικά με την αλλαγή της γκαρνταρόμπας μας. Τα ελαφριά υφάσματα, τα χρώματα, τα μοτίβα και τα prints είναι και πάλι τα πρώτα στοιχεία που θα βάλουμε στα σύνολά μας, αφού σίγουρα έχουμε κάποια τέτοια items ήδη στη συλλογή μας.

march_looks-(15).jpg

Εκτός, όμως, από τα αυτονόητα (δηλαδή τα florals και το κόκκινο), τα οποία είναι τα musts της ανοιξιάτικης γκαρνταρόμπας, φέτος θα δούμε και πολλές ακόμη τάσεις τις οποίες ίσως δεν έχεις δοκιμάσει. Όπως είναι για παράδειγμα η bow era της μόδας. Οι φιόγκοι θα μπούνε παντού, με μια ρομαντική/goth αισθητική όπως μας την παρουσίασε η Simone Rocha. Εξάλλου ένας φιόγκος είναι μια πολύ απλή και εύκολη λύση που μπορεί να προστεθεί σε ένα πουκάμισο, στα μαλλιά σου ή ως αξεσουάρ πάνω σε ένα κοστούμι, χωρίς να ξοδέψεις στην ουσία τίποτα.

Milano-str-F24-0505.jpg

Το κόκκινο, το λευκό, τα pastels θα συνεχίσουν να μας απασχολούν και αυτή την άνοιξη. Το baby blue ωστόσο είναι αυτό που θα ξεχωρίσει σε vivid ή pale τόνους. Το είδαμε στη Fendi και το street style του Μιλάνου, οπότε σίγουρα θα εντάξουμε το trend και στη δική μας γκαρνταρόμπα.

Για τα μάτια σου μόνο: 7 τάσεις στα γυαλιά ηλίου που θα φορέσουμε την άνοιξη

march_looks-(16).jpg

Κοντά πανωφόρια και maxi καμπαρντίνες θα φορεθούν μαζί με αέρινα φορέματα, οι φούστες θα συνδυαστούν με μπότες χωρίς καλσόν, ενώ τα sling backs θα φορεθούν με χαμηλά ημιδιάφανα καλτσάκια με ρομαντικές λεπτομέρειες, όπως η δαντέλα. Τέλος, το Y2K style θα συνεχίσει να είναι η πιο επίκαιρη και αμφιλεγόμενη τάση την οποία θα επανεξετάσουν ακόμη και οι πιο δύσπιστες. Παρακάτω 15 σύνολα για να φορέσεις μέσα στον Μάρτιο από τις πιο πρόσφατες stree style λήψεις του 2024.

15 outfits με ανοιξιάτικη αύρα από το street style: