Αντίο μαύρο! Η Χριστίνα Μπόμπα βάζει χρώμα και στο δερμάτινο jacket της

Αντίο μαύρο! Η Χριστίνα Μπόμπα βάζει χρώμα και στο δερμάτινο jacket της

Γιατί η άνοιξη θέλει χρώμα παντού.

Χρώμα, χρώμα everywhere! Είμαστε σε αντίστοιχο mood με αυτό που μας επιβάλλει η εποχή. Ανοίγουμε παράθυρα κάθε πρωί και με αυτόν τον ήλιο που αντικρίζουμε θέλουμε να φορέσουμε κάτι αντίστοιχο. Ξέρω ότι τα basics -aka το μαύρο, το άσπρο και το γκρι- είναι η πρώτη λύση που σου έρχεται στο μυαλό, αλλά μην φορέσεις πάλι μία από τα ίδια. Αυτή τη φορά καλό θα ήταν να υποκύψεις στη γοητεία ενός ωραίου, φρέσκου χρώματος και να πειραματιστείς αντίστοιχα με το στυλ σου. Η Χριστίνα Μπόμπα πάντως αυτό έκανε και έχει λειτουργήσει.

Αυτή είναι η anti-trend φούστα που πρέπει να δοκιμάσεις την άνοιξη -Θα αντικαταστήσει το πλισέ

https://www.instagram.com/reel/C4DuTTPqJdl/

Η οικογένεια Τανιμανίδη -Μπόμπα έχει περάσει μια περίοδο κούρασης με το νέο τους σπίτι και όλες αυτές τις υποχρεώσεις που τους απασχολούν, αλλά η Χριστίνα φαίνεται ότι έχει αφήσει πίσω για λίγο όλα αυτά, βρίσκοντας λίγο χρόνο να μας δείξει το outfit of the day της, που περιλαμβάνει ένα από τα αγαπημένα ανοιξιάτικα essentials. Το δερμάτινο jacket. Όπως καταλαβαίνεις βέβαια δεν θα μπορούσε να είναι άλλο ένα συνηθισμένο δερμάτινο αλλά ένα ανατρεπτικό item που αξίζει την προσοχή μας.

Το πράσινο δερμάτινο της Χριστίνας που θα σε κάνει να πεις αντίο στο μαύρο.

Το σχέδιο του συγκεκριμένου jacket είναι κλασικό. Μιλάμε για ένα biker δερμάτινο μπουφάν με φερμουάρ και τρουκς να το διακοσμούν, όπως σε κάθε τέτοιο διαχρονικό leather jacket. Μόνο που η Χριστίνα Μπόμπα ήθελε να γίνει λίγο πιο ιδιαίτερο και έτσι επέλεξε μία σκούρα κυπαρισσί απόχρωση, που είναι μεγάλη τάση φέτος. Συνδύασε το μπουφάν της με ένα wide leg τζιν παντελόνι, ένα mesh τοπάκι με νερά σε γκρι χρώμα και ένα ζευγάρι άνετα λευκά sneakers με πράσινες λεπτομέρειες.

Η Τατιάνα Μπλάτνικ κάνει το δικό της manifest με ένα κόκκινο κοστούμι -Κι εμείς το ανακαλύψαμε

Η shoulder bag με την αλυσίδα ήταν μια ακόμη προσεγμένη νότα στο όλο look, αφού δεν ήταν επίσης κυπαρισσί αλλά olive, μία απόχρωση που θα μας απασχολήσει τους επόμενους μήνες. Τόλμησε και εσύ να βάλεις ένα δερμάτινο με χρώμα στην ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα σου και θα δεις το στυλ σου να απογειώνεται. Το καφέ, ταμπά και καμηλό είναι οι πιο safe επιλογές, ενώ αν θες να φορέσεις κάτι πραγματικά ανατρεπτικό επένδυσε σε ένα motomami δίχρωμο jacket όπως τα παρακάτω.

Shop the look: