Πουκάμισο + τζιν παντελόνι: Η Τζένη Θεωνά απογείωσε τον πιο εύκολο συνδυασμό της άνοιξης

Πουκάμισο + τζιν παντελόνι: Η Τζένη Θεωνά απογείωσε τον πιο εύκολο συνδυασμό της άνοιξης

Το πουκάμισο με την ιδιαίτερη λεπτομέρεια. 

Είναι κάποιες φορές που δεν θέλεις να κάνεις καμία προσπάθεια για να ντυθείς. Δεν θέλεις το look της μέρας σου να έχει κόπο, ούτε και styling. Η κατάλληλη λύση για σένα εκείνες τις μέρες είναι να απευθυνθείς σε ένα από τα formula looks που έχουμε όλες στη ντουλάπα μας. Μιλάμε για εκείνα τα outfits που φοράμε σαν ένα είδος στολής, όπως είναι για παράδειγμα ένα midi φόρεμα με μπότες, ένα μαύρο παντελόνι και ένα πουλόβερ και ένα τζιν με πουκάμισο.

Οδηγός αγοράς: Τα 10 σακάκια που θα φορέσουμε την άνοιξη στο γραφείο -Και όχι μόνο

jenny_theona-(4).jpg

Σήμερα θα επιλέξουμε το τρίτο στη σειρά σύνολο, γιατί η άνοιξη και τα ανάλαφρα πουκάμισα πάνε μαζί. Διαχρονικό λευκό, ρομαντικά florals, αυστηρές ρίγες και περίτεχνοι γιακάδες είναι κάποια από τα στοιχεία που θα κυριαρχήσουν στις τάσεις της σεζόν όσον αφορά τα πουκάμισα. Η Τζένη Θεωνά είναι μία από τις κυρίες της ελληνικής τηλεόρασης που λατρεύει τα πουκάμισα και αυτή τη φορά έχει μια ιδιαίτερη πρόταση να μας κάνει.

https://www.instagram.com/p/C4JUXwiMupv/

Το romantic πουκάμισο της Τζένης Θεωνά που θα φορέσεις με το τζιν σου.

Τζιν και πουκάμισο. Ένα από τα πιο επιτυχημένα combos στην «ιστορία» των casual outfits που λειτουργεί πάντα. Ξεκινάμε από το denim μας, που δεν είναι άλλο από ένα κλασικό boot cut jean pants σε ανοιχτή μπλε απόχρωση με κάποια ξεβάμματα. Η Τζένη Θεωνά επέστρεψε στην αγαπημένη τάση των 00s στα jeans, που κολακεύει το γυναικείο σώμα, ειδικά όταν πρόκειται για ένα παντελόνι με ψηλή μέση όπως αυτό που φόρεσε η Τζένη.

Η αγαπημένη ηθοποιός και παρουσιάστρια πλέον της ΕΡΤ1 με την εκπομπή Μαμά- δες που παρουσιάζει να σημειώνει μεγάλη επιτυχία, κράτησε αυτή την basic βάση και έχτισε ένα ρομαντικό στυλ με ένα πουκάμισο από τη συλλογή του H&M. Σε ανοιχτό baby blue γαλάζιο είναι ένα item με μεγάλο girly γιακά με λεπτομέρειες από κιπούρ δαντέλα και μανίκια με αντίστοιχα details. Το όλο σύνολο ολοκληρώθηκε με ένα ζευγάρι matching γόβες στην ίδια περίπου απόχρωση.

jenny_theona-(1).jpg

Ο φιόγκος στα μαλλιά της ήταν αυτό το statement στοιχείο που χρειαζόμασταν για να ανακηρύξουμε την Τζένη Θεωνά μία από τις πιο καλοντυμένες παρουσίες της εβδομάδας, αφού οι φιόγκοι είναι ένα από τα πιο ενημερωμένα trends της άνοιξης.

H Jennifer Lopez περνάει την άνοιξη στη Νέα Υόρκη με ένα και μόνο τζιν παντελόνι

Shop the look: