H Jennifer Lopez περνάει την άνοιξη στη Νέα Υόρκη με ένα και μόνο τζιν παντελόνι

Ναταλία Κατσακιώρη
H Jennifer Lopez περνάει την άνοιξη στη Νέα Υόρκη με ένα και μόνο τζιν παντελόνι

(Photo by MEGA/GC Images)

Η Jlo παραδίδει μαθήματα transitional dressing. 

Queen of extra! Το στυλ της Jennifer Lopez είναι πάντα extra, όπως εξάλλου και η ίδια, που όσο και αν θέλει να μας πείσει ότι είναι ακόμα η Jenny from the block μάλλον έχει διανύσει χιλιόμετρα από εκείνη την εποχή. Η Jlo συμπεριλαμβάνεται πάντα σε εκείνες τις εντυπωσιακές παρουσίες μιας επίσημης βραδιάς με τα red carpet looks της να έχουν αφήσει εποχή. Το ίδιο έκανε και στο κόκκινο χαλί των Golden Globes του 2024 με ένα φόρεμα/τριαντάφυλλο σε girly, παραμυθένιο ροζ χρώμα.

Cowboy μπότες: Είναι το ζευγάρι που φοράνε την άνοιξη οι Kendall Jenner και Bella Hadid

81st Golden Globe Awards - Arrivals

(Photo by Jordan Strauss/Invision/AP)

Αυτό, ωστόσο, που την έχει να ξεχωρίσει είναι οι off duty εμφανίσεις της, στις οποίες παραμένει μια κανονική star, ακόμα και αν φοράει τα ρούχα της γυμναστικής της, αφού η ίδια φροντίζει να έχει πάντα αψεγάδιαστο make up look και χτένισμα. Η effortless πλευρά της περιλαμβάνει designer items και luxury τσάντες, τεράστια γυαλιά ηλίου, κκομψά πανωφόρια και φυσικά ψηλοτάκουνα. Γιατί once a hig heel lover, always a high heel lover!

H Jlo στη Νέα Υόρκη με τζιν παντελόνι και platformed ψηλοτάκουνα.

Το τελευταίο διάστημα η αγαπημένη Jenifer Lopez βρίσκεται μαζί με τον σύζυγό της Ben Affleck στη Νέα Υόρκη και κάνει μια μικρή έρευνα σε διαμερίσματα, μιας και η ίδια ξεκινάει γυρίσματα για τη νέα της ταινία, η οποία θα μεταφέρει στη μεγάλη οθόνη ένα από τα γνωστά μιούζικαλ του Broadway. Έτσι την είδαμε να μοιράζεται με τους ακολούθους της ένα μικρό διάλειμμα για παγωτό μαζί με την κόρη της και μια οικογενειακή φίλη, όπου πόζαρε με ένα παγωτό χωνάκι στο χέρι.

Τα 7 stylish παντελόνια που θα φορέσουμε την άνοιξη -Εκτός από τζιν

https://www.instagram.com/p/C5EVN_UJUm3/

Όπως καταλαβαίνεις, οι φωτογράφοι ακολουθούν το ζευγάρι σχεδόν παντού και εμείς παρατηρήσαμε το άψογο transitional styling της Jlo, η οποία επέλεξε το αγαπημένο της τζιν παντελόνι και πάλι. Γενικά έχουμε δει πολλές φορές την Jennifer με denim looks σε off duty εμφανίσεις της, αλλά πάντα ακόμα και τα outfits της έχουν κάποιο ιδιαίτερο statement στοιχείο που θα τα κάνει λίγο πιο εντυπωσιακά από ότι ένα συνηθισμένο σύνολο με τζιν παντελόνι.

Πιο συγκεκριμένα, επέλεξε ένα extra baggie τζιν παντελόνι με wide leg γραμμή, το οποίο συνδύασε με ένα turtleneck πουλόβερ σε neutral τόνους και ένα μάλλινο σακάκι σε matching αποχρώσεις. Τα ψηλοτάκουνα πέδιλα με την τεράστια 70s πλατφόρμα και η Hermes τσάντα της ήταν αυτά τα στοιχεία που έδωσαν την Jenny from the block πινελιά, που δεν θα μπορούσε να λείπει ακόμα και σε ένα απλό lunch στη Νέα Υόρκη.

jlo_denim-(3).jpg

Photo: Getty Images