Οδηγός αγοράς: Τα 10 σακάκια που θα φορέσουμε την άνοιξη στο γραφείο -Και όχι μόνο

Ναταλία Κατσακιώρη
Οδηγός αγοράς: Τα 10 σακάκια που θα φορέσουμε την άνοιξη στο γραφείο -Και όχι μόνο
Photo Credit: Valentina Valdinoci/launchmetrics.com/spotlight

Είναι το go to πανωφόρι της άνοιξης. 

Πόσο καλά έχεις σκεφτεί το ζήτημα της seasonless μόδας; Μήπως ανήκεις και εσύ σε αυτούς που ακόμα δεν έχουν μπει σε αυτό τον τρόπο σκέψης; Ευτυχώς ή δυστυχώς η χώρα μας ανήκει πλέον σε εκείνες τις περιοχές που οι εποχές έχουν πια σταματήσει να είναι απόλυτα διακριτές μεταξύ τους, ειδικά αν μιλήσουμε για τα νότια τμήματα. Αυτό σημαίνει ότι καλό είναι να κάνουμε πολύ προσεκτικές αγορές σε ότι αφορά τα πανωφόρια μας, επιλέγοντας τα σωστά items που θα μπορέσουμε να αξιοποιήσουμε κατάλληλα με το σωστό layering.

Cowboy μπότες: Είναι το ζευγάρι που φοράνε την άνοιξη οι Kendall Jenner και Bella Hadid

blazers_spring-(5).jpg

Kαι εννοείται ότι η πρώτη και απαραίτητη επιλογή μας θα είναι τα σακάκια. Ένα σακάκι με σωστό tailoring, που θα προσαρμόζεται απόλυτα στη σιλουέτα μας και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του σώματός μας, είναι όπως καταλαβαίνεις είναι item μεγάλης αξίας για τη ντουλάπα μας. Σίγουρα το μαύρο, το λευκό και το καρό είναι τα τρία σακάκια που έχει κάθε γυναίκα στην γκαρνταρόμπα της, αλλά όταν μπαίνει η άνοιξη θέλουμε να σπάσουμε αυτή την κλασική συμφωνία και να βάλουμε και κάποια πιο statement σχέδια στη συλλογή μας.

blazers_spring-(4).jpg

Φυσικά, όπως καταλαβαίνεις, το σακάκι είναι η καλύτερη επιλογή σε πανωφόρι για την περίοδο της άνοιξης, ελαφρύ και stylish, κλασικό, με elegant γραμμή και την ικανότητα να μπαίνει σε κάθε μας outfit.

blazers_spring-(6).jpg

To πρωί στο office look της ημέρας μαζί με ένα ωραίο wide leg παντελόνι ή ένα στενό φόρεμα σε business ύφος. Το βράδυ με ένα mini φόρεμα ή ένα ωραίο ultra short σορτσάκι μαζί με ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα. Στις χαλαρές off duty βόλτες μας με τζιν παντελόνι ή μια maxi φούστα και sneakers.

blazers_spring-(7).jpg

Γιατί μπορεί να μιλάμε για ένα all time classic σχέδιο που κυριαρχεί στο ανδρικό και γυναικείο styling, αλλά η πραγματική μαγεία του είναι η ικανότητά του να προσαρμόζεται σε κάθε στυλ. Οπότε στις νέες συλλογές όλων των αγαπημένων μας brands θα βρεις σακάκια σε ενημερωμένα prints, με ιδιαίτερα μανίκια ή υφάσματα όπως το δέρμα και το λινό.

Οδηγός αγοράς: 10 αθλητικά μπουστάκια για το athleisure look της άνοιξης

Editor's choices: