Οδηγός αγοράς: Οι 10 buy it now or regret it later αγορές του Απριλίου

Ναταλία Κατσακιώρη
Οδηγός αγοράς: Οι 10 buy it now or regret it later αγορές του Απριλίου
Photo Credit: Valentina Valdinoci/launchmetrics.com/spotlight

Χτίζεις τώρα την γκαρνταρόμπα της άνοιξης; Οι 10 must επιλογές για σένα.

Νέος μήνας, ανανεωμένο budget και μία wish list που ολημερίς τη χτίζαμε το βράδυ γκρεμιζόταν. Γιατί; Γιατί λίγο τα έξοδα στις υποχρεώσεις μας, λίγο οι εκδρομές των τριημέρων που με μπήκαν στο πρόγραμμα, λίγο το Πάσχα που έρχεται και αυτόματα το budget μας έχει κάνει σιγά-σιγά φτερά. Όταν, όμως, μιλάμε για τη μεταβατική περίοδο της άνοιξης όλες ξέρουμε ότι θέλουμε να βάλουμε κάποια νέα items στη συλλογή μας που θα μας φτιάξουν τη διάθεση και θα φλερτάρουν τα καθημερινά μας looks. Να πούμε, επίσης, ότι οι βόλτες στην πόλη και το window shopping δεν είναι και ο καλύτερος σύμβουλος αυτή τη στιγμή, που η παρόρμηση είναι ένα βήμα μακριά μας. Άρα τι κάνουμε;

Οδηγός αγοράς: Οι stylish μπαλαρίνες που θα μεταμορφώσουν το casual ντύσιμο

spring-shopping-april-(4).jpg

Επειδή είμαστε άνθρωποι του μέτρου (!) θα πάμε να εξισορροπήσουμε τις καταστάσεις με λίγη οργάνωση. Πριν βγούμε στα μαγαζιά κάνουμε ένα μικρό check στη ντουλάπα μας, βλέπουμε τα ρούχα που έχουμε ήδη και θέλουμε να φορέσουμε σε αυτή τη φάση, ανακαλύπτουμε τα items που μας λείπουν και εμπλουτίζουμε τη shopping list του Απριλίου με τις φρέσκιες τάσεις που μας τράβηξαν το ενδιαφέρον. Και κάπου εδώ είσαι έτοιμη για έρευνα αγοράς.

spring-shopping-april-(1).jpg

Εννοείται ότι την άνοιξη τα ελαφριά πανωφόρια έχουν την τιμητική τους σε αυτή τη φάση. Αν ψάχνεις τώρα να επενδύσεις σε ένα νέο ανοιξιάτικο jacket, προτίμησε μία πιο πρωτότυπη απόχρωση όπως είναι τα pastels ή το έντονο κόκκινο. Οι μπαλαρίνες εννοείται ότι είναι τα παπούτσια πρωταγωνιστές της άνοιξης του 2024, οπότε διάλεξε το σχέδιο που εκφράζει το στυλ σου και υποδέξου την άνεση.

spring-shopping-april-(5).jpg

Γενικά, ο Απρίλιος είναι ένας μήνας που θέλουμε να ξεχάσεις για λίγο τα basics από τις αγορές σου και να επενδύσεις στο χρώμα, στα νέα πρωτότυπα prints, στα iconic αξεσουάρ και σε εκείνα τα items που θα σε κάνουν να μπεις στη νέα εποχή με ανεβασμένη διάθεση και αυτοπεποίθηση. Εμείς σου προτείνουμε τις 10 επιλογές μιας Queen.

spring-shopping-april-(3).jpg

5+1 casual outfits για να ανανεώσεις τα slim sneakers που φόρεσες το χειμώνα

Editor's choices: