Η Σταματίνα Τσιμτσιλή λέει αντίο στα mini -Οι maxi φούστες είναι το αγαπημένο της item

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή λέει αντίο στα mini -Οι maxi φούστες είναι το αγαπημένο της item

Δες όλες τις φούστες που έχει φορέσει την άνοιξη.

Ποιο είναι το πρώτο ρούχο που σου έρχεται στο μυαλό όταν ακούς το όνομα Σταματίνα Τσιμτσιλή; Μα τα mini φυσικά! Η αγαπημένη παρουσιάστρια της πρωινής ζώνης του Alpha, που έχει γίνει πλέον η καλύτερη συνήθεια των τηλεθεατών με το «Happy Day», έχει ομολογουμένως από τα πιο όμορφα και καλλίγραμμα πόδια της ελληνικής τηλεόρασης, οπότε ως μία γυναίκα που ξέρει πολύ καλά τα δυνατά της στοιχεία φροντίζει να τα αναδεικνύει. Οι mini φούστες και τα φορέματα είναι πάντα ανάμεσα στα σύνολα τα οποία επιλέγει τόσο για την καθημερινή της εκπομπή, όσο και για τις off duty εμφανίσεις της.

Πουκάμισο + τζιν παντελόνι: Η Τζένη Θεωνά απογείωσε τον πιο εύκολο συνδυασμό της άνοιξης

https://www.instagram.com/p/C5QN2xPMmJf/

Αν ρίξεις, όμως, μια ματιά στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου και φροντίζει να ανεβάζει σχεδόν κάθε μέρα τα σύνολά της, θα παρατηρήσεις μια μεγάλη αλλαγή που δεν περιμέναμε. Και όμως, η Σταματίνα έχει αντικαταστήσει για λίγο τα mini με maxi φούστες, μία από τις μεγαλύτερες τάσεις της σεζόν και σίγουρα θα έχει έναν πολύ καλό λόγο.

stamatina-tsimtsili-(6).jpg

Οι maxi φούστες που προτείνει η Σταματίνα Τσιμτσιλή για την άνοιξη.

Όταν υιοθετούμε για πρώτη φορά μία τάση είναι απολύτως λογικό να θέλουμε να πειραματιστούμε με τα διαφορετικά styles. Το ίδιο φαίνεται ότι κάνει και η Σταματίνα, που έχει δοκιμάσει πολλές διαφορετικές εκδοχές της maxi φούστας σε ίσια γραμμή, με ψηλή μέση. Ξεκινάμε εννοείται από το denim, το πιο εύκολο και διαχρονικό ύφασμα, που ταιριάζει με όλα και μπορείς να φορέσεις όλο το χρόνο.

stamatina-tsimtsili-(2).jpg

Αμέσως μετά, η Σταματίνα πειραματίστηκε με το δέρμα, αφού δοκίμασε μία maxi δερμάτινη φούστα σε ανοιχτόχρωμο, shiny γαλάζιο υλικό. Ένα πολύ ιδιαίτερο item, το οποίο απογείωσε με το σωστό color blocking. Η καμηλό suede φούστα είναι η επόμενη επιλογή της, την οποία συνδύασε με ένα απλό λευκό top και minimal πέδιλα.

stamatina-tsimtsili-(5).jpg

Με το μπήκαμε στην άνοιξη είδαμε και άλλες επιλογές της σε ρομαντική δαντέλα, baby pink απόχρωση και μία ακόμη φούστα με μεγάλα κρόσσια στο τελείωμά της, που έδινε extra κίνηση στο outfit. Επένδυσε και εσύ σε μια maxi φούστα τώρα ανάλογα με το προσωπικό σου στυλ και ανανέωσε την γκαρνταρόμπα της άνοιξης.

Η Τατιάνα Μπλάτνικ με λευκό κοστούμι και statement γόβες

Shop the look: