Μήπως να δώσεις στην cropped καμπαρντίνα μία ευκαιρία; Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου σου δίνει έμπνευση

Μήπως να δώσεις στην cropped καμπαρντίνα μία ευκαιρία; Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου σου δίνει έμπνευση

Είναι η τέλεια προσθήκη στην ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα σου.

Η καμπαρντίνα είναι σίγουρα το πιο διαχρονικό πανωφόρι για την ανοιξιάτικη σεζόν και για κάθε ανοιξιάτικη σεζόν. Γιατί όταν ο καιρός και οι θερμοκρασίες αλλάζουν τόσο γρήγορα και τόσο ξαφνικά η επιλογή του σωστού jacket είναι όπως καταλαβαίνεις πολύ σημαντική. Και μία καμπαρντίνα την έχουμε ήδη όλες στη συλλογή μας. Αν ωστόσο θέλουμε να κάνουμε μια επένδυση σε ένα νέο item σε αυτή τη φάση και δεν θέλουμε να φορέσουμε πάλι μια maxi ή midi καμπαρντίνα, όπως αυτές που κυκλοφορούν στους δρόμους της πόλης, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έχει μία πρόταση που μας αφορά όλες.

7 εύκολα σύνολα με midi φούστα για να φορέσεις τον Απρίλιο

https://www.instagram.com/p/C3-RTDjNV2T/

Το στυλ της Ηλιάνας είναι τουλάχιστον iconic και τώρα πια έχουμε την ευκαιρία να βλέπουμε αναλυτικά τα σύνολά της μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram αλλά και από το Shopping Star, το οποίο παρουσιάζει φέτος και έχει γίνει η νέα fashion expert της καρδιάς μας. Το γνωστό μοντέλο και παρουσιάστρια πειραματίζεται με κλασικά και statement στοιχεία, δημιουργώντας ένα ενδιαφέρον mix and match.

Cropped καμπαρντίνα: Η νέα εμμονή μας την άνοιξη.

Γιατί μας αρέσει η cropped καμπαρντίνα; Γιατί είναι κάτι ανάμεσα σε σακάκι και ένα κλασικό trench coat. Έχει δηλαδή το διαχρονικό κομψό atittude μιας καμπαρντίνας, αλλά είναι τόσο βολική όσο ένα σακάκι. Τι καλύτερο για να φορέσεις πάνω από τα ανοιξιάτικα πουκάμισά σου; Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου δεν έκανε, όμως, προφανώς ένα ακόμα αναμενόμενο outfit με τζιν παντελόνι ή μαύρο wide leg pants και καμπαρντίνα, αλλά φρόντισε να δημιουργήσει ένα stylish office look με βάση το πιο πολυσυζητημένο item της σεζόν. Τη βερμούδα.

iliana-papageorgiou-(6).jpg

Πιο συγκεκριμένα την είδαμε με μία cropped καμπαρντίνα με σε boxy, over sized γραμμή με μεγάλα, φουσκωτά μανίκια που σφίγγουν στους καρπούς. Από κάτω φόρεσε μία ψηλόμεση, pleated βερμούδα μέχρι το γόνατο σε σκούρο γκρι χρώμα, που εκ πρώτης όψης μοιάζει με φούστα. Η Ηλιάνα τη συνδυάσε με μπεζ sling backs και ολοκλήρωσε έτσι το τέλειο office outfit.

How to: Πώς να οργανώσεις σωστά την ανοιξιάτικη ντουλάπα σου -Επιχείρηση ξεκαθάρισμα on!

H cropped καμπαρντίνα αξίζει μια θέση στη wish list της εβδομάδας.

Shop the look: