H Zendaya ξέρει πώς να «σερβίρει» τα καλύτερα red carpet looks και αυτό έκανε ξανά!

Ναταλία Κατσακιώρη
H Zendaya ξέρει πώς να «σερβίρει» τα καλύτερα red carpet looks και αυτό έκανε ξανά!

Μία ταινία σχετική με τένις; Ένα ζευγάρι γοβάκια Loewe με πράσινα μπαλάκια στο τακούνι. Αυτή είναι η Zendaya!

Κάθε promotion μιας νέας ταινίας που κάνει πρεμιέρα ανά τον κόσμο τραβάει τα βλέμματα των μέσων. Όταν, όμως, πρωταγωνίστρια είναι η Zendaya, τότε ο κόσμος της μόδας καθηλώνεται και αναμένει τα red carpet premiere looks που θα δημιουργήσει η νεαρή ηθοποιός, που δεν απογοητεύει ποτέ. Κάπως έτσι και η ταινία Challengers, που θα μας ταξιδέψει σε μία ιστορία στον κόσμο του τένις, ένα άθλημα που έχει γίνει αγαπημένο του παγκόσμιου κοινού ανά τις δεκαετίες, έχει γίνει το talk of the town των ημερών και όλα αυτά χάρη στη μαγευτική Zendaya και τα outfits που έχει δημιουργήσει μαζί με το στυλίστα της Law Roach.

Τζιν, καμπαρντίνα και sneakers: Η Σίσσυ Χρηστίδου με τον πιο κλασικό συνδυασμό της άνοιξης

zendaya-(1).jpg

Photo: Instagram/@jonathananderson

Μία ταινία γύρω από το τένις; Ο Jonathan Anderson και ο οίκος Loewe ήταν η καλύτερη επιλογή για να σχεδιάσουν ένα custom made σύνολο για την πρεμιέρα του Challengers στη Ρώμη, με θέμα -τι άλλο;-, το ίδιο το άθλημα! Και κάπου εδώ που ίσως κάποιοι προσπαθήσουν να μιλήσουν για κιτς, έρχεται αυτό το απίστευτο outfit με το sparkly tennis dress από τον ισπανικό οίκο, με βαθύ ντεκολτέ και πλισέ φούστα, το οποίο συμπληρώθηκε με ένα ζευγάρι λευκές γόβες, με ένα μπαλάκι του τένις περασμένο στα τακούνια τους.

zendaya-(2).jpg

Photo: Instagram/@jonathananderson

Ένα φανταστικό look που αμέσως έγινε viral σε όλα τα media παγκοσμίως και μας έκανε να συνειδητοποιήσουμε για άλλη μια φορά ότι οι καλές ομάδες, κερδίζουν πάντα.

zendaya-(3).jpg

Photo: Instagram/@jonathananderson

https://www.instagram.com/reel/C5gW6-uIn-Q/

Sheer skirt: Η διάφανη φούστα είναι το fun trend της άνοιξης που δεν ήξερες ότι χρειάζεσαι

https://www.instagram.com/reel/C5fzoG8MkLU/

Τα premiere looks της Zendaya απογείωσαν το preppy chic.

Μέσα στις προηγούμενες μέρες η Zendaya εμφανίστηκε στην πρεμιέρα της ταινίας στο Παρίσι με ένα vintage Louis Vuitton SS2013 outfit, από την περίοδο που ο Marc Jacobs ήταν creative director του οίκου. Ένα checked mini πανωφόρι φορεμένο σαν φόρεμα, με ασορτί preppy κορδέλα στα μαλλιά και επίσης λευκές γόβες. Ο ίδιος μάλιστα ο Jacobs σχολίασε, βάζοντας μερικές καρδούλες κάτω από το σχετικό post του Law Roach στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Oι εμφανίσεις των ημερών έκλεισαν με ένα λευκό κοστούμι από τον Calvin Klein, που φόρεσε η Zendaya χωρίς top από μέσα και όπως αποκάλυψε ο Law Roach είχε έμπνευση από το iconic look της Sharon Stone στο «Βασικό Ένστικτο». Minimal sexy it is!

https://www.instagram.com/reel/C5g2TELo_NP/