Το oversized ανδρικό πουκάμισο είναι το αγαπημένο item της Ευγενίας Σαμαρά που φοράει στο repeat

Το oversized ανδρικό πουκάμισο είναι το αγαπημένο item της Ευγενίας Σαμαρά που φοράει στο repeat

Θέλεις να δεις πώς να το φορέσεις και εσύ; 

Τα πιο όμορφα πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις. Κάπως έτσι έρχεται και η επιτυχία. Στην περίπτωση βέβαια της Ευγενίας Σαμαρά τα η φετινή της επιτυχία ήρθε μάλλον μετά από αρκετή δουλειά, με την αγαπημένη ηθοποιό να βρίσκεται ταυτόχρονα σε τρεις δουλειές αυτή τη σεζόν. Στην επιτυχημένη σειρά του Alpha «Σασμός», στην παράσταση «Ο Μισάνθρωπος» μαζί με τον Οδυσσέα Παπασπηλιώπουλο, ενώ παράλληλα έχει και τη δική της εκπομπή, ένα νέο τηλεπαιχνίδι στην ΕΡΤ1, το «Switch». Μαζί με όλα αυτά διαθέτει και ένα από τα πιο δημοφιλή προφίλ στο Instagram, με μερικές χιλιάδες ακολούθους, τους οποίους έχει κερδίσει με την αυθεντικότητά της.

Αυτό είναι το viral παντελόνι του Tik Tok που μπορείς να αγοράσεις και εσύ online

eugenia_samara-(3).jpg

Μία υπέροχη χρονιά, που ελπίζουμε να συνεχίσει έτσι για την Ευγενία Σαμαρά. Να πούμε ότι η Ευγενίας έχει επίσης αγαπηθεί πολύ και για το προσωπικό της στυλ με τις followers της να ρωτάνε συνέχεια για τα σύνολά της, σε κάθε της εμφάνιση. Η ίδια αγαπά πολύ το χρώμα στο ντύσιμό της και φροντίζει να στηρίζει πολύ τα ελληνικά brands, επιλέγοντας ρούχα από τις συλλογές τους αρκετά συχνά.

Ριγέ ανδρικό πουκάμισο: Αξίζει μια θέση στη ντουλάπα της άνοιξης.

Η Ευγενία Σαμαρά κάνει πολλές λαμπερές εμφανίσεις και φροντίζει να είναι άκρως εντυπωσιακή τις περισσότερες φορές. Όμως στις πιο προσωπικές της στιγμές, στις βόλτες με τους φίλους της και στα αμέτρητα ταξίδια που κάνει και τις εκδρομές της έχει ένα τελείως διαφορετικό προφίλ. Τα casual σύνολά της είναι ιδιαίτερα ενδιαφέροντα και εμείς έχουμε ξεχωρίσει ένα συγκεκριμένο item από μία βόλτα της στην Αθήνα.

https://www.instagram.com/p/C4qpwoLLGUR/

Γιατί τι θέλεις όταν περπατάς στην πόλη; Να είσαι άνετη, δροσερή και stylish. Και η Ευγενία Σαμαρά έχει ανακαλύψει το τέλειο top για ένα περίπατο του Σαββατοκύριακου. Μιλάμε για το oversized, ριγέ πουκάμισο, ένα στοιχείο της ανδρικής γκαρνταρόμπας που τώρα πια έχει αγαπημένο και των γυναικών.

Η ίδια το συνδύασε με ένα λευκό τζιν παντελόνι και μία cross body τσάντα σε neon πράσινο, ενώ φρόντισε να κουμπώσει μόνο τα πρώτα κουμπιά του δίνοντας μια 90s νότα στο όλο styling.

eugenia_samara-(7).jpg

Αθηνά Οικονομάκου: Το αθλητικό της look με φόρμες και bra top είναι η έμπνευση που έψαχνες

Shop the look: